Jel bio ko s ovom ili je ovo isto prevarant ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži a bon![]()
Jel bio ko s ovom ili je ovo isto prevarant ?
Ima neka Milfara što to vodi u gradu, ja sam je bio kontaktirao prije godinu dana i kaže da radi samo klasiku, ništa više, a od poznanika sam čuo kako ima i "nešto više", ali nisam htio bacat pare da se dočepam nakon nekoliko termina možda i pušenja ili pičke...bile su dobre cure sa Ege-a tada u điru pa sam sve pare dao njima...kontakt više nemam od nje..Jeli bio tko na nekoj masaži u gradu tajlandska ili obična da se moglo nešto više?
I mene zanima. Kakva su iskustva sa salonima za masazu?Jeli bio tko na nekoj masaži u gradu tajlandska ili obična da se moglo nešto više?
Ja mislim da toga u Zadru i okolici nema...bilo bi super da ima ovo što si ti napisao takav tretmanI mene zanima to.Da je naša cura ili profi salon za masazu,necu kurabu sa EGE.Treba mi neka senzualna masaza u diskreciji uz solidnu novcanu nagradu.
Čini mi se da postoje dva salona za tajlandsku masažu u zadru, neznam da li tamo pružaju takve usluge, koliko vidim na slikama tajlanđankr su maserke, dok su učile zanat na tajlandu sigurno su to radileJa mislim da toga u Zadru i okolici nema...bilo bi super da ima ovo što si tiapisao takav tretman
To sam ti napisao gore, ja sam meni se čini kontaktirao vlasnicu od tih salona, pa je bilo rečeno da ide samo klasika...Čini mi se da postoje dva salona za tajlandsku masažu u zadru, neznam da li tamo pružaju takve usluge, koliko vidim na slikama tajlanđankr su maserke, dok su učile zanat na tajlandu sigurno su to radile
Linda ako je bas onaPreporuka za neku u Zadru sa ege?
Dragi, pa što nisi čitao stranice prije....sve ti piše, bolje ga izdrkaj doma, i ostavi 100 eur za neku druguJel se isplati ici kod one gospodje u neboderu na masazu? Ako je netko bio u skorije vrime?
ljubavni-oglasnik.net
Ima li ko preporuku za neku milf/gilf?
Jel ta sad došla odradit zimu u Zadar prijateljuCsini47 (61) - Budapest XIV, Szexpartner | Rosszlanyok.hu
Csini47(61), 170 cm, 100 kg, 145 mell - Budapest XIV - szexpartner, SQUIRT! 95H MELL!! - rosszlanyok.hum.rosszlanyok.hu
MzJel ta sad došla odradit zimu u Zadar prijatelju![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|