Ona je odlicnaNema više prave Rafaele, ja sam bio svaki 2 dan kod nje kad je bila tu zadnjih 2 godine...10/10
Bio sam kad je bila u puli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je odlicnaNema više prave Rafaele, ja sam bio svaki 2 dan kod nje kad je bila tu zadnjih 2 godine...10/10
Prijatelju upravu je. Kakvo tusiranje???Pa valjda je logicno da si dosao svjez i mirisan kod nje. Gubiti 20 min da se ides tusirati kod nje doista nema smisla osim ako volis to. Onda je to druga stvar ali nitko nije dosao da se tusira kod njih vec iz drugih prozaicnijih razlogaPrijatelju po tvojim komentarima vidim da samo pljujes po drugim recenzijama odi pojebi nes kani se glupisti i ostavi koju recenziju a ne svoje retardirane komentare ...cao i lp roki![]()
Jos jedan jebivjetar u nizu po komentarima i recenzijamaP
Prijatelju upravu je. Kakvo tusiranje???Pa valjda je logicno da si dosao svjez i mirisan kod nje. Gubiti 20 min da se ides tusirati kod nje doista nema smisla osim ako volis to. Onda je to druga stvar ali nitko nije dosao da se tusira kod njih vec iz drugih prozaicnijih razloga![]()
On ne shvaća da 50% cura želi izvući što više novca od klijenta i dati što manje. Postoje cure koje će uredno naplatiti 1 sat, ali kad dođeš kod nje prvo će započeti spika...., ima li koja lijepa plaža u Zadru i sl., onda će reći: sad se moraš otuširati... Već 20 min. prođe na to. A platiš joj 1 sat sexa...P
Prijatelju upravu je. Kakvo tusiranje???Pa valjda je logicno da si dosao svjez i mirisan kod nje. Gubiti 20 min da se ides tusirati kod nje doista nema smisla osim ako volis to. Onda je to druga stvar ali nitko nije dosao da se tusira kod njih vec iz drugih prozaicnijih razloga![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|