ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio jucer ona je sa slike…koju godinu starija uzivo. Plusevi, vedrog duha, ok pusenje bez, dobre prirodne sise, mos nabijati koliko hoces u svakoj pozi. Minusi, nije bas mladica, dok se jebe bas ne sudjeluje, stavis ga i nije bas najuza i ne stisce se. Ali aj kako da da ga nabija koliko hoces u bilo kojoj pozi dodje ti nekako svrsiti. Uglavnom 6/10 opci dojam.

Planirao kod ove a docekala me debela škura i

Uglavnom uz to i pimp je retard

Bio jucer ona je sa slike…koju godinu starija uzivo. Plusevi, vedrog duha, ok pusenje bez, dobre prirodne sise, mos nabijati koliko hoces u svakoj pozi. Minusi, nije bas mladica, dok se jebe bas ne sudjeluje, stavis ga i nije bas najuza i ne stisce se. Ali aj kako da da ga nabija koliko hoces u bilo kojoj pozi dodje ti nekako svrsiti. Uglavnom 6/10 opci dojam.

Planirao kod ove a docekala me debela škura i

Uglavnom uz to i pimp je retard
Slično mi se desilo, ja iša kod jedne doša kod sasvim desete, samo što se meni posrećilo, dogovoria sa "Independent" milfarom, na kraju pimp ili ta s kojom sam dogovara šalje sliku od cure od 22 godine, kaže jel mi odgovara ona umjesto nje, ja umjesto na Bilom Brigu zavrsia na Poluotoku, kasnije sam frajeru posla srce i reka da mu platim ručak u Rive, jer ona mala je bila 10/10. Za 150 eur, samo dobia tretman za koji sam kod nekih plaća i do skoro 500-800 eur...da joj to nije bia zadnji dan u Zadru vjerojatno bi upa u ogroman minus 😈🥳

Evo Zadrani da se ne bunite da nema ništa zanimljivo
Cura je top, pravi tamnoputi latino bombončić... Slatkica dočeka nasmijana, lijepo sexy odjevena, ponudi tuširanje... Stan uredan, tuš čist sa čistim ručnicima. Na polici ogledala dezodoransi...
Soba uredna. Ona je boginja u ženskom tijelu, sva zategnuta, prirodna, nevjerovatna čokoladna zaobljena guza, sise prirodne, davno ljepše u rukama nisam držao.
Akcija sa puno volje, sve čini da udovolji i da zadovolji i pritom uživa.
Sexy preporuka!
Jebeš tuširanje, to je gubljenje/krađa vremena. Ja plaćam sex a ne tuširanje. Kad god bi dogovarao susret sa curom, prije nego što bi postigli dogovor rekao bi joj: ja ću se tuširati doma, 30 minuta prije nego dođem u tvoj apartman i zato nema potrebe da se tuširam u tvom apartmanu. Ok?? Ako kaže da nije ok, ne bi dogovorio susret s tom curom. Kad bi došao u njezin apartman pokazao bi joj na mobitelu tu poruku i podsjetio bi je: Znaš, ja sam se maloprije doma tuširao, pa nema potrebe da se sad tuširam kod tebe, ok? Ona je meni porukom to potvrdila, ali nekad ne znaš je li to ona potvrdila ili agent...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh