Ja sam bia 3puta kod nje svaka preporuka za nju cura je top lipsa nego na slikama usluga odlicna ljubi se,koza mekana nasmijana,sve poze voli voli se nabijat bas basJennyfer je jednostavno kraljica eskorta
Ove sve druge se mogu sramit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bia 3puta kod nje svaka preporuka za nju cura je top lipsa nego na slikama usluga odlicna ljubi se,koza mekana nasmijana,sve poze voli voli se nabijat bas basJennyfer je jednostavno kraljica eskorta
Slazem se, mala je lipa, visoka , zgodna ali naj bitnije je sto se jebe vrhunski bas kako triba, ima volju i zna kako triba. Napravit ce sve da te zadovolji,Ja sam bia 3puta kod nje svaka preporuka za nju cura je top lipsa nego na slikama usluga odlicna ljubi se,koza mekana nasmijana,sve poze voli voli se nabijat bas bas
Trazi a bonJel bio tko kod njeLuce za druženje
Mlada curka spremna za druženje. Za druženja i masaže se dogovaram, a moguć je dogovor i za ostale stvari. Ako se kojim…www.oglasnik.hr
Ovih danaima li netko da je bio provjereno nesto sa ege-a da preporuci ?
Bia jučer u njeJennyfer je jednostavno kraljica eskorta
Bia jučer u njeJennyfer je jednostavno kraljica eskorta
Bia san ono ocu neću,al sam bia uvjeren da ima ono nešto šta druge nemajuJa sam bia 3puta kod nje svaka preporuka za nju cura je top lipsa nego na slikama usluga odlicna ljubi se,koza mekana nasmijana,sve poze voli voli se nabijat bas bas
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|