Jel ga izdrka jos uvik stara?jel bio netko frisko?Daaaa haha zaliva vrucim uljem i trlja se od tebe,a pica dlakava
Samo nece nista vise od toga u pm
A baba 65+ almje dobra jos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ga izdrka jos uvik stara?jel bio netko frisko?Daaaa haha zaliva vrucim uljem i trlja se od tebe,a pica dlakava
Samo nece nista vise od toga u pm
A baba 65+ almje dobra jos
Drka još uvijek, završetak je rukama, grudima ili stopalimaJel ga izdrka jos uvik stara?jel bio netko frisko?
U Splitu je duže već, izgleda da mi u Zadru slabo koristimo njezine uslugeDi je ona sexy tina nestala??
Di je obitavala u zadru uopce?U Splitu je duže već, izgleda da mi u Zadru slabo koristimo njezine usluge
Di je obitavala u zadru uopce?
Si bio kod nje kad?Zadnje što ja znam u Murvičkoj ulici...imaš njen oglas na Plavom Oglasniku, pod Splitskom županijom, samo je ime promijenila u Nina ili kako već, slike su njezine, javi se pa ako te zanima pitaj kad će dolazit opet tu..
Imaš već recenzija od nje...ništa specijalno, kad nema ništa drugo onda dobro dođe, prosječna žena u srednjim godinama...Si bio kod nje kad?
Aha. To je ok. Volim takve.Imaš već recenzija od nje...ništa specijalno, kad nema ništa drugo onda dobro dođe, prosječna žena u srednjim godinama...
Ima ti veće sise, nije baš da se trudi nešto specijalnoAha. To je ok. Volim takve.
Volim vece, i da je ima.. da recenzije su da se bas ne trudi.. jel barem ugodna?Ima ti veće sise, nije baš da se trudi nešto specijalno
Volim vece, i da je ima.. da recenzije su da se bas ne trudi.. jel barem ugodna?
To je za sat vrimena? Ili odustane ako svrsis brzo ili mozes drugi puta?Ne znam prijatelju, ja sam došao zadnji navečer, možda je bila umorna jbg, ne znam šta da ti kažem, trebaš otići probat kad dođe opet u Zadar pa ćeš najbolje vidjet sve iz prve ruke, šteta ti je 120 eur
Ja sam bio s njom oko pola sata, nije mi bila napeta pa kad sam svršio nisam ni tražio više...To je za sat vrimena? Ili odustane ako svrsis brzo ili mozes drugi puta?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|