Ne...bude žena u Zadru povremeno pa u Splitu i nekad Rijeci koliko sam ja upućenŠto to nije prevara na bonove ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne...bude žena u Zadru povremeno pa u Splitu i nekad Rijeci koliko sam ja upućenŠto to nije prevara na bonove ??
Je li čemu?Ne...bude žena u Zadru povremeno pa u Splitu i nekad Rijeci koliko sam ja upućen
Zanimaju me Ana, Adelle, Jady, Mila, Kate, Jhenifer, Greta I Vale.Pozdrav, novi sam pa ako može preporuka za Zadar nešto provjereno. Poslao sam par poruka na EGE ali mislim da je prevara.
evo ti primjer anaZanimaju me Ana, Adelle, Jady, Mila, Kate, Jhenifer, Greta I Vale.
Hvalaevo ti primjer ana
ovo joj je link, u trazilicu na forumu zaljepis broj iza imena 630306, to je broj oglasa, imena znaju nekad promjeniti ovaj broj ne mogu. i tako trazis svjeze recenzije za curu, jer znaju nekad da se zamjene za oglas sa nekom drugom curom
A cista klasikaJe li čemu?
U Industrijsku zonu kod Murvice prije ima jedno skretanje gdje je zabačeno mjesto sama šuma i nema nikad nikogaA di najbolje curu odvest u zadru za sex u autu a da nema nikog
Bio sa Adelle prošli misec imaš moj komentar. Meni je bila topZanimaju me Ana, Adelle, Jady, Mila, Kate, Jhenifer, Greta I Vale.
Pa bila je ovih dana ona vir nin na oglasniku.Di su nestale one domaće ona plava od oko 40g Zadar Vir Nin i ona druga?
U kojem dilu grada je?Još jednom hvala svima na savjetima. Bodulac hvala posebno jer sam odabrao Adelle zbog tvog komentara. Cura je preseksi izgled kao na slikama. Oral I sex je 10/10 u usporedbi sa našim curama što je logično jer radi profesionalno. Ovo mi je prva Brazilka i ja sam zadovoljan. Bio sam malo napet u početku i kad sam ušao ali me ona opustila. Jedino što ne govori engleski pa smo pisali na mob. Kako utakmica stoji??? Ja sam kao išao gledati sa ekipom
Višnjik blizu KauflandaU kojem dilu grada je?
Da. Stara kokaE to je ona na špici svake subote haha.s onom plavušom.ima ona i blizu 60.
Da vjerovatnonje stara koka ali dobro izgledaDa. Stara koka)
Jesi iša kod ove u pet nebodera? Jel te zalila vrućim uljem ?Da vjerovatnonje stara koka ali dobro izgleda
Zana se zive koliko vidin na of-u
Jel ko zna sto vise o njoj jel moze susret uzivo ili sto
A ona baba sto pruza masazu u pet nebidera nebi je nagovorija da nista vise osim masaze
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|