ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ha, ha... Jebala vas Svetlana, što ste se nje uhvatili pored toliko drugih cura... Je li vam daje besplatno? Ili vam po godinama ona najviše paše? Za druge cure ste prestari🤣🤣
 
Bježi od njih! Ukrajinke i Ruskinje su najgore... Npr. kad gledaš profil jedne cure, ako ti se sviđaju njezine slike, i ako pošalješ poruku i ako na wapu dogovoriš susret, ti naravno želiš imati susret s tom curom. Kad dođeš na adresu vjerojatno će ti druga cura otvoriti vrata a ne ona čije si slike gledao na profilu. U pravilu usluga Ruskinja i Ukrajinki je slabija i skuplja od Latino cura.
Još nešto: kad na eurogirlsescort.com gledaš profile cura u nekom gradu, primjer Zadar. Gledaš profile Ukrajinki i Ruskinji u Zadru, i ima npr. 25 profila od 25 različitih cura. Tih cura nikako u stvarnosti nema 25 u Zadru, njih možda ima 2, 3. Isto to vrijedi i za druge gradove u Hrvatskoj.
Dakle, gledaš profil cure koja je prezgodna, želiš imati susret s njom, pošalješ poruku, agent ti kaže "dođi", ali ta cura nije u Rijeci nego 1000 km daleko... To uvijek oni rade.
Zaključak: treba odjebati Ukrajinu i Rusiju!!!😁😁
 
Ima li neko za preporuciti neku plazu nudisticku, od Zadra do Sibenika?
Zna li neko kakva je crvena luka, ako bi neko mogao iz prve ruke 🙂 zahvaljujem
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh