Mos ju opisat malo? Jel se da dirati? Jel bude gola?Opaljena baka.dlakave mindje.masaza i drkica.ako te to pali idealna hahaha.dodatno nista da znas da ne pitas uzalud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mos ju opisat malo? Jel se da dirati? Jel bude gola?Opaljena baka.dlakave mindje.masaza i drkica.ako te to pali idealna hahaha.dodatno nista da znas da ne pitas uzalud
Kad ides prima 4 kantuna? ducani s odjecon?Bio nekidan u Zadru. Tamo u centru kod vodovoda u nekoj trgovini radi starija ženska pička avion. Probao stupiti u kontakt pa ništa. Neznam jel ide za pare ili me ali me baš zanima
Znam ja covika koji je otisa do nje
Ja sam probao nije mi odgovorilaJeli tko probao s ovom kontaktiratMarina u hotelu u Zadru ❤️
Plavokosa sisata guza top volim se maziti, tu sam i na duže druženje, nazovi čekam te…www.oglasnik.hr
Sve ove šta imaju precrtane face/oči su fejk.Jeli tko probao s ovom kontaktiratMarina u hotelu u Zadru ❤️
Plavokosa sisata guza top volim se maziti, tu sam i na duže druženje, nazovi čekam te…www.oglasnik.hr
To i mene zanima mada sada kada se otvore klubovi i krene sezona da se vani bez beda uhvatit svega. Svako ljeto je uspjesno bilo do sada.Ima koja drndulja na Viru mozda?
To i mene zanima mada sada kada se otvore klubovi i krene sezona da se vani bez beda uhvatit svega. Svako ljeto je uspjesno bilo do sada.
Ima koja drndulja na Viru mozda?
Katastrofa!! Ženska na slikama izgleda dobro. Vrata mi je otvorila neka ružna, debela. Ja joj kažem ne izgledaš kao na slikama, ja s tobom ne mogu imati sex. Otišao sam ća. Dogovorio sam tad (ponovno) susret sa curom iz Kolumbije. Ona izgleda kao na slikama. Sex s njom je dobar. Još samo danas ona je u Zadru:
Jel može malo vise info, sad je u Osijeku, pa razmišljam da je posjetim, pa ako može pomoć
Ma preskoci ako ima ista bolje.Jel može malo vise info, sad je u Osijeku, pa razmišljam da je posjetim, pa ako može pomoć
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|