ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hello how are you? My name is Laura and I'm here to help you. Tell me, how can I help you? ❤️😍Just send a [INSERT DATE AND TIME] data to our meeting.*My services:* Oral sex with a condom, penetrative sex, masturbation, classic vaginal sex, position 69, girlfriend*. *Incall:* 30 minutes €50.00
The address is Put Murvice 12A. Opening hours
12:00 p.m. ➡️ 03:00 a.m. Only work with 30 minutes. Thanks, I look forward to seeing you in person.
By: Laura Martins

Hello how are you? My name is Laura and I'm here to help you. Tell me, how can I help you? ❤️😍Just send a [INSERT DATE AND TIME] data to our meeting.*My services:* Oral sex with a condom, penetrative sex, masturbation, classic vaginal sex, position 69, girlfriend*. *Incall:* 30 minutes €50.00
The address is Put Murvice 12A. Opening hours
12:00 p.m. ➡️ 03:00 a.m. Only work with 30 minutes. Thanks, I look forward to seeing you in person.
By: Laura Martins
Hey, how are you? My name is Laura and I'm here to answer you. Tell me, how can I help you? 🥰*My services:* Massage, oral sex without a condom, Deep throat, sex with penetration, masturbation, kiss on the mouth, Cum on the body, Classic vaginal sex, 69 position, girlfriend. *Just send a [INSERT DATE AND TIME] data to our meeting. Incall: *1hour 170,00€* *30 minutes 130,00€* *15 minutes 100,00€* Adress is Put Murvice 12A *12:00 a.m ➡️ 03:00 a.m* By: Laura Martins

What what ali da sam ja otisao kao sto sam mislija dobila bi kurac 130€ samo bi joj onu poruku nabija na nos, a ocito je neka glupančica

Pozdrav ekipa,

novi sam na forumu i u svemu ovome. Ponuda u ZD nije baš neka, ali zapelo mi je za oko ovo:

Traži 300€/1h i kao nudi sve. Nalazi se u hotelu Kolovare. Nekako mi sve to vuče na neku prevaru jer vidim da više/manje sve cure imaju svoje neke apartmane, a još je i ne potvrđena... Što vi mislite?

Također, jel itko ima kakvu recenziju za ovu curu:

pozz svima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh