Marija plavi
Trazi a bon tako da ...Marija plavi oglasnik,bija netko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija plavi
Trazi a bon tako da ...Marija plavi oglasnik,bija netko
A lako moguce hah koji k ce im gloryhole pa daj da gledam ko mi pusi i kakoPlava Ana sa smokve...jel bio tko? Navodno gloryhole u podrumu...cuo sam se preko telefona s njom, po naglasku je srpkinja...samo me strah da ne pomaze nekom muskom da nekom popusi
Slazem se, bolje zaobiciA lako moguce hah koji k ce im gloryhole pa daj da gledam ko mi pusi i kako
Kakva je inače jeli zgodnaRadi. Samo pusenje i samo rijetko se javi.
Btw, ova iz Arbanasa, netko je napisao da je dopasica, jel se onda uopce sigurno s njom nalaziti, da ne skupimo nesto?
Želim druženje u svom prostoru. Moj privatni apartman na Poluotoku. Tražim i nudim 100% diskreciju. Po susretu koji bi trajao 1 sat, nudim do 1200 kuna. Normalan seks bez nekih pervezija, oral sa ili bez, grljenje, maženje, po mogućnosti ljubljenje ( nije mus). Preferiram cure, žene do 45 godina, koje su ugodne i vesele naravi. Ako si zainteresirana, javi se na 092 4151598 WhatsApp ili Viber.Odgovaram samo onima koji konkretno napisu sto traze i nude kao i sa svojim opisom u inbox, hvala
Ne radi viseJel uspio ko dobit ovu iz arbanasa?
To ti je Marija PJeli ko bia kod ove,jel se isplati ici??
Jel se isplati ici?To ti je Marija P
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|