B
B2b i handjob ili foot, ništa oral i seksSamo b2b ili ima klasik ponudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B2b i handjob ili foot, ništa oral i seksSamo b2b ili ima klasik ponudu
Imate na smokvi neki par se nom-stop oglasava, nisam obracao paznju posto je zadar al vidim da se oglas uvjek vrtiB
B2b i handjob ili foot, ništa oral i seks
Je bia sam kod adriane slatkica guza top 1300 ura pola ure 900 jos su 3 dana odeJeli to stvaran oglas?
Da li anal, ima lizanja?Je bia sam kod adriane slatkica guza top 1300 ura pola ure 900 jos su 3 dana ode
Bio sam ja jednom, nije loše ali je baba ćaknutais
Isplati li se ići kod babe? Koliko godina imaBio sam ja jednom, nije loše ali je baba ćaknuta
Jesmo našli sto?Jeli ima ista u zadru?
A lici li bar na sto, lako za godineA koliko je ponuda loša u zadru i nije da baš imaš izbora, mislim da ima blizu 60 godina, dobro masira, završetak je rukama ili nogama, ne požuruje.
Evo brate pa ti odluči haha.
ova od zagreba, splita, pa do zadra... bio kod nje u zg prije godinu dana, a sitna mala zenska, zove se Ana, jedva ima 155cm, mozda 50 kila, oral sa gumicom... a nije loše, al nije niti nešto extra sad...Ljudi kakva je ova sexy plavusa u zadru vidim dala oglas, jel bio tko?
Sexy plavuša :)
Mazna i seksi plavuša poziva te na ugodno druženje i zabavu u mojem prostoru. Diskrecija 100%. Slike su moje!www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|