A ja prošli tjedan Iša u Split da bi je vidija imaš moju recenziju iz Splita top je
Jeli uspio netko dogovoriti meni ne odgovara na poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja prošli tjedan Iša u Split da bi je vidija imaš moju recenziju iz Splita top je
Jeli uspio netko dogovoriti meni ne odgovara na poruke
Dobra je, jel se ljubi?Evo jedna velika preporuka za ovu curu koja se nalazi u Zadru.....cura je sa slike radi independent i pruža super uslugu...više puta bio sa njom meni je super
Ima, ajde u knjižnicu, digni neku dobru knjigu i čitajIma li sto u zadru normalno ?A da nisu brazilke ,ukrajinke ....
Ima li sto u zadru normalno ?A da nisu brazilke ,ukrajinke .
Ima samo treba biti pametan,a ne tracat ovdje ko babaIma li sto u zadru normalno ?A da nisu brazilke ,ukrajinke ....
tocno znam kako ti je i mene je rasturila dva puta. Sa njom ti je Alicia isto Španjolska bomba koju nisam uspio probati jel su bile samo 2 dana u DubrovnikuNije mi prvi put da uziman usluge dosta sam čitao forum ali prvi put pišem. Danas nisam jeba nego me izjebalo još nisam sebi doša. Sex nevjerojatan a tijelo bomba. Maria svaka čast i hvala!!!
Hvala na informacijama skoro mi je pobigla. Planira sam za vikend ali kad sam pročita brzo požurija. Opet vrhunsko iskustvo a još sam i popust dobio kao stalni klijentOdradio Aliciu danas pola sata. Ženska je prelipa i zgodna. GFE radi jako dobro sve što sam tražio. Ima tetovaža pun k... Rekla je da sutra putuje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|