Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može dogovorU zadru sam pa ako ima netko za dogovor mozemo se dogovoriti sve u inbox.
25 god brineta
Javi seU zadru sam pa ako ima netko za dogovor mozemo se dogovoriti sve u inbox.
25 god brineta
Ma nista od toga ne odg u inboxJavi se
Hej ajmo se dogoJavi se
Nestala!!!Hej ajmo se dogo
Kako da ti napišem u inbox daj mi neki brojOdgovaram samo onima koji konkretno napisu sto traze i nude kao i sa svojim opisom u inbox, hvala
Ona je kao ona diana samo mulja možda je i muško fali joj pažnje u životuKako da ti napišem u inbox daj mi neki broj
Ma ništa od tog jebivjetraOna je kao ona diana samo mulja možda je i muško fali joj pažnje u životu
Haha zanemarite ovog tukca, to je tip koji ne zna sto ce od dokonosti. Amigo samo cemo ti se nasmijatiVama nebi ni 100 zena udovoljilo...drago mi je da sam s normalnim osobama se ugodno druzila a ne s onima koji neznaju niti odgovarati na poruke a kamoli se predstaviti i napisati sto i kako hoce
Bježi od njih ko od križa.cura luda,ravna ko daska ni cica ni guzica,a pica razvaljena čujem od mnogih da su imali velike probleme s njimaLjudi, pozdrav. Ima jedna na smokvi sa nadimkom Zdxxx0. A i već je promijenila nekoliko profila ali uvijek isto traži u oglasima.U rubrici je parovi. Na oglascima na smokvi piše kao udana mamica voli se razvaljivati sa starijom gospodom,droljica,masaže itd. Pokušao sam je kontaktirati međutim jako je neugodna pa i bezobrazna. Traži kao neke ponude i želje. Kad joj odgovoriš još te i izvrijeđa. Iskreno, mora biti neka ludara.
Zanima je jeli itko uspio biti s njom? Ima li tko kakva iskustva?
Traže bar 150 eura. Međutim nisam uspio skužiti jesu li stvarno par ili je ona sama. Svakih par dana zatvore stari profil i otvore novi te se na oglasniku na smokvi stalno oglašavaju. Uglavnom, ako imaš neka saznanja koji su to problemi koje ili koje ona radi reci slobodno. Ili ako si bio s njima/ njom. Zato i jesmo tu na forumu.Bježi od njih ko od križa.cura luda, ko daska ni cica ni guzica,a pica razvaljena čujem od mnogih da su imali velike probleme s njima
Bio je frend i kaže da se vidio s njima,da radi i u paru i solo,on joj je valjda neka zaštita,kaže da je jako komplicirana osoba,da mjenja često raspoloženja,i da ne vrijedi te novce,a ako npr joj obećaš da češ se vidit s njima za vikend,a nešto ti zapne postaje situacija ko da si s njom u vezi ucjenjuje i svađe i tako to.cilj joj je samo lovaTraže bar 150 eura. Međutim nisam uspio skužiti jesu li stvarno par ili je ona sama. Svakih par dana zatvore stari profil i otvore novi te se na oglasniku na smokvi stalno oglašavaju. Uglavnom, ako imaš neka saznanja koji su to problemi koje ili koje ona radi reci slobodno. Ili ako si bio s njima/ njom. Zato i jesmo tu na forumu.
Pošalji brojU zadru sam pa ako ima netko za dogovor mozemo se dogovoriti sve u inbox.
25 god brineta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|