Čitam i nevjerujemBravo....vidis kako si ti pametan....do sad si srao o curama tu a sad kazes da se uvijek zadovoljis.....Dusa pametna...pa evo ja sve cekam da mi se javis u privat poruke jer zelim te jako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam i nevjerujemBravo....vidis kako si ti pametan....do sad si srao o curama tu a sad kazes da se uvijek zadovoljis.....Dusa pametna...pa evo ja sve cekam da mi se javis u privat poruke jer zelim te jako
Vidis duso draga...ja imam posao a nemozes vj nije blagajna u konzumu...i mogu postavljat uvijete jer ne ovisim o tvojoj sirotinji sto zaradis ...a moj mentalni kapacitet je jebeni jer vas koliko se prepirete samnom jednom...to sve govori koliko sam mentalno jaca od vas bijednikaJebate, obične kurve a postavljaju se visoko. Na internetu stvarno sve prolazi.
Kao vrijeđaju muške, postavljaju uvjete, a bez njih bi u konzumu na blagajnama radile, ako i to, jer da su neki mentalni kapaciteti, nebi bile kurve.
Ne se sekirat duso....pa da te jedna obicna kako ti kazes kurva moze tako nazivcirat....a sto se tice glupana na forumu ti si im ocito predvodnikTeško je uopće skužiti kaj pišeš. Točka, zarez, ništa. Kurva si, kaj ti kurac znaš o tome.
Uvjete, a ne uvijete, postavljaš jer su na ovome forumu još veći glupani od tebe.
Radim neko istraživanje. Ako ti se netko ne svidi prvi put, da li se viđaš s njim i dalje?Kakvo je to pitanje
Sve veliki jebacijedino zanimljivo u ovih 6 stranica rasprave je činjenica da su svi sudionici muškarci
Bogu fala da nemam posla sa ovima sa foruma jer nebi nikad kitu vidla a kamoli uzivalaZašto se opće prepucavaš sa njima? Pusti ih. Šta te briga šta pišu. Ti znaš svoje. Činjenica je da s obje strane ima svakakvih. Ti si nađi stalne i normalne i riješila si problem. Meni se ćiniš ok
Kako znas da sa ni jednim sa foruma nemas posla,ovdje ima raznih ljudi!Bogu fala da nemam posla sa ovima sa foruma jer nebi nikad kitu vidla a kamoli uzivala
Treba biti pristojan. Stara školaA sombrero opet ista taktika ko sa sig? Lijepa rijec na forumu i onda bamm
A suceko drago...ti pristojan?kakva je to skola di si se ti obrazovao da se to zove pristojnostTreba biti pristojan. Stara škola
Ja bih dosaoA po 10 slika pitaju da pošalješ onda im daš adresu a oni nedođu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|