Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon dugo vremena imam neodoljivu potrebu družiti se sa shemale. Onako otvoreno, divlje. Još ako ima domino crte bilo bi sjajno.Zašto ste postali članovi ljubavnog foruma.Iskustva?
Znam ja tko si tiNakon dugo vremena imam neodoljivu potrebu družiti se sa shemale. Onako otvoreno, divlje. Još ako ima domino crte bilo bi sjajno.
Slatkica, nisam siguran. Naime, u Zagrebu sam bio samo s jednom shemale i to dva puta. Ne vjerujem da si ti baš ona. Imaš za preporuku. Jer neću tako skoro u inozemstvo da obnovim dvije svoje "veze"Znam ja tko si ti
Radi jednog od blokiranih psihickih bolesnika koji je tu postavio moju privatnu fotografiju sa tadašnjeg facebooka
Aaaa nemoj tajiti imali smo ONO NEŠTOSlatkica, nisam siguran. Naime, u Zagrebu sam bio samo s jednom shemale i to dva puta. Ne vjerujem da si ti baš ona. Imaš za preporuku. Jer neću tako skoro u inozemstvo da obnovim dvije svoje "veze"
Uvijek i svugdje naletiš na idiota.
A jbg, navikla samUvijek i svugdje naletiš na idiota.
Dušo, zašto bi tajio. Što znači ono nešto ? Volio bi konkretno. Ako si sigurna da smo imali ONO NEŠTO hajde da to unaprijedimo da ne bude ONO. već NEŠTO DOBRO.Aaaa nemoj tajiti imali smo ONO NEŠTO
A jbg, navikla sam
A jbg, navikla sam
Ma bilo je predobro.Šta ti se desilo.NISI VALJDA DOBIO DEMENCIJUDušo, zašto bi tajio. Što znači ono nešto ? Volio bi konkretno. Ako si sigurna da smo imali ONO NEŠTO hajde da to unaprijedimo da ne bude ONO. već NEŠTO DOBRO.
Baš me "u mozak". Ako je bilo predobro tada si ti ta i volio bi da ponovimo to što je bilo predobro. Reci gdje smo bili i uvjeriti ćeš me da me stvarno poznaš.Ma bilo je predobro.Šta ti se desilo.NISI VALJDA DOBIO DEMENCIJU
Moramo se vidjetiBaš me "u mozak". Ako je bilo predobro tada si ti ta i volio bi da ponovimo to što je bilo predobro. Reci gdje smo bili i uvjeriti ćeš me da me stvarno poznaš.
Zašto ne. Baš bi volio da se nađemo. Imaš neku ideju. Kako sam od jučer ovdje ima neki privatni kanal da je siguran i da se dogovorimo.Moramo se vidjeti
Ma pošalji sve idiote u p.m.A jbg, navikla sam
Pa kaj si ti shemale slatkice ajme
AhahahhaaaaaPa kaj si ti shemale slatkice ajme
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|