Istina u pravu si ali zenska kad je puknuta prije se rijesis tornada nego nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina u pravu si ali zenska kad je puknuta prije se rijesis tornada nego nje
Ma znaš šta.Sad si me podsjetio na jednu žensku osobu koja ima salon za masažu.Kad sam radila kod nje naravno samo masaže,kad sam trebala dobit plaču uvijek je dobila napad DEMENCIJEMa slatkica ja se salim malo te moram zekat
Aj ne smij seZašto se žene na ovome forumu stavljaju na crnu listu a muškarci ne?
Slatkica jesi ti rodena za vrijeme druga Tita ili TuđmanaMa znaš šta.Sad si me podsjetio na jednu žensku osobu koja ima salon za masažu.Kad sam radila kod nje naravno samo masaže,kad sam trebala dobit plaču uvijek je dobila napad DEMENCIJE
Rođena sam u vrijeme LUD ZBUNJEN NORMALANSlatkica jesi ti rodena za vrijeme druga Tita ili Tuđmana
Ne ja sam VATRENAZnači slatkica je bila kod frajera preko Ljubavnog oglasnika.Jesi ti sigurna da si slatkica
Tema joj cudnaZnači slatkica je bila kod frajera preko Ljubavnog oglasnika.Jesi ti sigurna da si slatkica
Pitaj sve ču ti rečiMeni si ti cudna slatkica nekej mi nije jasno
Bila je super masaža.Znači slatkica je bila kod frajera preko Ljubavnog oglasnika.Jesi ti sigurna da si slatkica
StoPa šta ulaziš u oluju
Pa reci jel se za pare dabe ili ti placaja
?
Ja ne vidim nigdje novacPa reci jel se za pare dabe ili ti placas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|