Citam tvoje postove , ali izvini ne razumim o cemu pises.A muževi opet kurvama i eto začarani krug
Samo mi nije jasno ovi zauzeti oženjeni koji idu zato jer sa kurvama nema drame, razgovora, prigovaranja....pa posle se ionak opet vraćate ženi. Na dozu prigovaranja. I praznijeg novčanika.
Tragikomedije
Nije vam lako.
A da poradite rađe na odnosu sa ženom?
Možda bi ona swingala, otišla u neki fetiš klub, tko zna možda bi vam rekla da ju pitate.
Vani je to normalno, a vi balkanjerosi se pravite gospoda a zapravo krkani sa strane.
A žene sve neke majke kraljice a trule iznutra od zanemarivanja.
Razgovaras s muskarcima i solis im pamet.
Draga ( ili vec sto jesi mozda dragi).
Vrati se malo u proslost kad se znao red u kuci. Zna se tko je gazda. Nasi prapradidovi nisu bili pickice. Zeni nije padalo na pamet da zvoca. Dobile bi odmah jednu odgojnu.
Sad toga vise nema. Sad su napravile od muzeva pickice sluskinje kuvare dadilje i onda placu da nemaju musko u kuci. Pazi molim te. Onda ono najosnovije e... neces sad laznit pickicu necu ti popusiti. Nisi opra suđe itd.
Ne moze u kuci biti dvoje gazdi.
Zasto idem na kurbe. Zeno moja zato sto si se pokvarila umislila da jesi nesto , da si mi rodila dicu i da sad mozes da me jebes kako ti se hoce.
E malo morgen. Nek te boli glava , mozda nekom dajes picku , iskreno boli me neka stvar.
Jebem sto hocu i kad hocu . Kad mi dopizde prebacim se na drugu.
Savjet
Draga (dragi) sto vec jesi , pusti nas da se kurcimo a ti se uhvati posla za sto si stvorena i ne zvocaj ovdje s praznim pricicama imas jos dosta mermelade i masla da papas da bi bila na nivou o kojem pricas....