Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato jel kod kurvi dobiš neke stvari u sexu koje nedobiš od partnericeZašto muškarci vole kurve?
Koje to stvari dobis. Ajde neke primjere . Možeš i od partnerice dobit oral . Tak da na isto dojde skoro a nju ne platisZato jel kod kurvi dobiš neke stvari u sexu koje nedobiš od partnerice
AnalKoje to stvari dobis. Ajde neke primjere . Možeš i od partnerice dobit oral . Tak da na isto dojde skoro a nju ne platis
Ajd to okej al dalje vjerojatno vise manje more dobit od partnerice
Zato kaj ih ne boli glava , a kak god okreneš šitoflin nam strada. Ovoj kupi lijek ovoj plati . Sve je to vredu dok ti ne pogine šitoflin kak je meni zginul kod jedne pa sam se moral vracat, a taman došao drugi .Zašto muškarci vole kurve?
A i grah svaki dan jest , nejde jbgZato kaj se tu nesekiras jel joj pase il nepase vec sebicno gledas sebe a bas te briga za drugu stranu , kod partnerice ipak to nejde tak.
Platis , carujes i odes ...
A doma se fuliras sa njeznostima i tim pizdarijama
A lizanje jajaAjd to okej al dalje vjerojatno vise manje more dobit od partnerice
Vjerojatno I to može ti partnerica, a i ne rade sve kurve lizanje . Znam koja to dela i nemoras je spominjat po 182883848 putaA lizanje jaja
Joj kad sam prije cca 10 godina bio prvi puta sa parom sa smokve da vidiš tu adrenalina, njihova privatna kuca razgovor 2-3 sata i onda muž veli ajd ja odem pod tuš a vi krenite bez mene.joj pa ako mi onda nije srce puklo nebude nikad, nažalost takve stvari si danas teško mogu priuštit vremenski.Da, ima nešto u tom adrenalinu... ona jedna pozitivna nervoza svaki put dok ulaziš nekoj nepoznatoj u stan, pa ta neizvjesnost što i kako će te dočekati, pa svaki put nešto novo, a znamo da je sa svakom drukčije... Sami taj čin dolaska me uzbuđuje gotovo kao i sam akt. Osim toga, s vremenom mi se stvorila i ovisnost. Dok platiš jednu - to je tragedija, dok ih platiš desetine - to je statistika.
Foot fetish se većini gadi
Pa ima kurvi koje bas ne znaju pušit i neke puse nekad preko one stvari, al opet ima i dobrih. Samo kažem svoja iskustva .kod cure/žene pušenje kafastrofa ili nikakvo tek tolko radi reda
šta čovjek može razmišljat nego da ode, da plati, da doživi nešto
Ovo pitanje moze samo zena postaviti.... ne volimo ih, nego smo prisiljeni ici kod njih jer nedajete picu koliko bi trebalo.Zašto muškarci vole kurve?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|