WELLCUM AUSTRIA - Iskustva & recenzije

Jel tko isprobao 3some?
Ja sam prošle godine probao s Ankom i Crinom i bilo je tak tak.

Planiram uskoro opet gore i htio bih opet probati. Uzeo bih sat vremena + ekstra lezbijski svakoj ali da se isplati.

Jel tko ima preporuke?
Htio bih neke koje rade i DFK svi troje međusobno.

Na stranim forumima spominju Adelina & Yvonne - jel tko probao?
Koliko para uzele?

Uzeo sam sat vremena tako da sam svakoj platio 160 + ekstra svakoj 50.
E sad s obzirom da mi je to bio prvi 3some ne znam jesam dobro shvatio.
Ekstra tih 50 se plaća automatski jer je 3some ili samo se plaća ako je uključen lezbijski seks?

Ugl ja sam platio tih ekstra ali nije mi baš bio nešto lezbijski XD
Drugi put planiram to bolje definirati.

Samo iskustvo nije bilo tako loše, nisu se žurilo da to što prije odrade, dapače ostalo je nešto vremena pa smo 10min ostali i malo pričali.

Prvo su mi ga pušile zajedno što nije čak bilo bog zna što, više mi se sviđalo dok je svaka zasebno pušila.
Nakon toga htjeo sam da jedna sjedne drugoj u krilo i da rašire noge da im pička bude jedna ispod druge da ih ližem obje od jednom ali nisu baš dobro shvatile pa su se legle jedna kraj druge i prvo sam čitao jednu pa drugu.
Nakon toga sam prvo jebao crinu u misionarskoj, a nakon toga anku u doggiju dok sam crini lizao sise.
vrhunac mi je bio top, ne sjećam se sad koja je bila gdje, ali jedna me zajahala u reverse cowgirl i kako sam bio blizu tako sam automatski glavom i tijelom krenuo lagano dizati od kreveta, na to je ova druga me zgrabila za glavu gurnula nazad uz krevet i sjela svojom pičkom na moja usta tako da sam svršavao u pički jedne dok mi je druga bila u ustima.
To mi je bio hajlajt cijelog 3soma 😁

U svakom slučaju planiram dobro ispregovarati da idući bude s uključenim lezbijskim di si one jedna drugu ližu dok ih jebem i gdje je uključen FK.

Ugl po stranim forumima spominju se kombinacije Adelina&Yvonne i Sandi&Illona.

Koliko sam čuo adelina i Yvonne ne prihvaćaju FK, no ne znam za ove druge dvije.
Jel netko probao neke od njih makar same da moze potvrditi?

Autocorrect mi je gore umjesto lizao prepravio u čitao.
Teško da bi imao vremena išta čitati dok ti leže dvije pičke jedna do druge :D

Osim toga trojca bio sam s trishom.
Dog sam za 130 pola sata s CIM.
Htjeo sam u jednom momentu da legne tako da joj je glava na rubu kreveta i da mi ga tako puši dok ja stojim na što je malo agresivno rekla ne.
Htjeo sam ubaciti titfuck ali za to je tražila dodatnih 50 što nisam htjeo tako da sam ostao pri osnovnoj dogovoreno s time da sam joj rekao da ću joj dati ekstra 20 i zaokružiti na 150 ako nakon što svršim joj u usta da mi ga nastavi pušiti idućih par minuta kao da se ništa nije desilo i to je prihvatila i bilo je dobro iskustvo:D

Nakon trishe taj isti dan sam bio s Betty, e to je iskustvo :D

Prvo zajedničko tuširanje s puno DFK, pa mi ga je pod tušem pušila, valjda da ga dobro opere XD
Kad smo se premjestili na krevet, nju sam tražio što i trishu da legne glavom na rub na što je ona to bez ikakvog pogovora napravila i zatim mi ga je u toj pozi pušila dok leži na leđima, a ja ispred nje....pa smo zatim u toj istoj pozi obrnuti 69.
Ja stojim s kurcem u njenim ustima i rukama joj raširio noge da joj mogu pičku lizati.
Pre dobar osjećaj jer da bi dohvatio ju morao sam zapravo joj još dublje ga metnuti u usta tako da je zapravo bio deepthroat, noge su joj se automatski skupljale pa sam ih rukama držao raširene dok sam joj glavu zario u pičku.

Zatim jebanje u misionarskoj, pa zatim doggi polustojećki u čučnju dok joj vučem kosu u natrag. Pre dobar pogled u ogledalu :D

Nakon toga cowgirl kako sam mislio i završiti, ali sam je odlučio nagraditi s još ekstra 50 i svršiti joj po licu :D

Pravo PSE iskustvo i preporuka svima.
Na fotkama mi izgleda lošije, ne znam jesu stare fotke, ali u stvarnosti je puno utegnutija.
Ocijena 11/10

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh