WELLCUM AUSTRIA - Iskustva & recenzije

Ulaz u WC ti je redovito 90 EUR, u to imaš uključen wellnes + klopu + bezalkoholnu cugu bez ograničenja i dvije pive. Ostali alkohol se plaća.

Cura ti je 80 EUR pola sata, 160 EUR sat, isto da li ideš gore u sobe od kluba ili ju vodiš u svoju sobu od hotela koji je u sklopu WC. Znači 3 sata = 3x 160 =480 EUR bez dodataka (pušenje bez je u cijeni, dopata je CIM i ostalo)
 
Ponedjeljak i četvrtak su "naked days" kada sve moraju biti skroz gole sa štiklama, ostale dane mogu ali i ne moraju biti skroz gole ( tada su neke u grudnjacima i gaćicama).
U Andiamo ti zna biti ulaz srijedom 49 EUR
 
Ne,ne ljube se sve, one koje to rade ne naplaćuju to extra. Sve dogovoriš s njom dolje u klubu prije nego se popnete u sobu.
Sex je dozvoljen samo u sobama i u kino dvorani, ako voliš malo publike
 
Cura može biti i više od iznosa kojeg si naveo. To je ispod kojeg nema cijene, ali očito nije propisano ili se ne drže toga (većina, koje su k nečem). A iskreno, nisam pitao, ali ne bih se kladio da ju vodiš "k sebi" za iste pare ko i ona tebe gore. Za kino je ista cijena.
 
Može se dogovorit da cura bude samo s tobom određeno vrijeme ili cijeli dan.
Cijena ovisi o danu, ako je neki dan u tjednu može biti manja ako je vikend čak i duplo veća nego kroz tjedan.

Ako dogovorite tako nešto cura je s tobom cijeli dan i možeš radit s njom što te volja (bit u klubu, bazenu, hotelskoj sobi ...)

Minimum za cijeli dan je 1k eura, manje od toga mislim da ne ide ali opet ovisi o curi. Možete poslat i upit na mail od recepcije pa dogovorit preko njih ako znate koja cura vas zanima.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh