WELLCUM AUSTRIA - Iskustva & recenzije

vemarac

Member
Evo tema za informcije i diskusiju o Wellcum Spa club-u blizu Villacha u Austriji. Tema će sigurno biti korisna s obzirom da njihov web (https://wellcum.at/hr) ima verziju i na hrvatskom!

Nažalost za sada je glavna informacija da je još uvijek zatvoren (COVID-19 mjere) i nezna se datum otvaranja (stidljivo se spominje Uskrs).

Evo i pogleda na što propuštamo - objavili su pdf kalendar:

 
Najbolji FKK u Austriji.Po meni bolji od Goldentime i Andiama.Veliki izbor cura (a ne kamenjakarki),da se svasta ispregovarati jedino sta te posjet sa ulaznicom ako se malo opustis ispadne od 300 do 600E.A opet bolje i jeftinije nego pojedine kuće u Munchenu tipa Cesar,Hansa str. itd.U Munchenu jedino pozitivno "Relax"
 
Evo za one koje zanima kako izgleda unutra, Le Iene (tj. novinari emisije koja se prikazuje na talijanskoj televiziji, Mediaset grupa) su napravili reportažu o Wellcumu. Mislim da je emitirana u listopadu prošle godine.
Talijanska emisija - talijanski jezik.


Bili su i naši tamo:

 
Neslužbena informacija: Wellcum otvara vrata 29.5.
Navodno neki laufhausi i FKK otvaraju već 19.5. kada je predviđeno popuštanje Covid mjera u Austriji za hotele, restorane i ostalu turističku ponudu. ;)
Nemam informacija o uvjetima prelaska granice.
 
Wellcum radi vec neko vrijeme (nema recenzija? nije nitko skocio do Austrije?)

Andiamo u Villachu otvara opet vrata 17.6., navodno obnovljen i pod novom upravom.

A tko ne zeli do Austrije prije 1.7. od kad ce vrijediti EU Covid potvrde za prelazak granice, moze skociti do Margerite u Novoj Gorici. Isto obnovili i otvorili, malo promijenili raspored i ulaz, iako je lokal ostao u istim gabaritima meni se cini boljim. Ulaz 60 europskih, (petak i subota 70), cure kao i prije 70 pola sata, +30 jacuzzi, itd. Iako nije za usporediti sa Wellcumom, kao ni sa bivšom Marinom, prije svega zbog veličine i ponude, mogao bi biti interesantan, prije svega Istrijanima zbog blizine.
 
Bio sam tamo prije lock-down-a pa da podijelim iskustva. Dolazak je jednostavan, skidanje sa autoputa nakon Villach-a pa jedno kilometar dva se prate znakovi. Klub je odvojen od naselja, ima vise nego dovoljno parkinga. Po dolasku se placa ulaz u klub, sad se ne sjecam tocne cifre, mislim da je 80 ili 90 eur, iako znaju biti nekakvi posebni dogadjaji pa ulaz moze biti i manji. U cijenu su ukljucena dva pica na baru. Na ulazu dobivate magnetsku narukvicu kojom otvarate ormaric gdje ostavljate osobne stvari i placate pice u baru i ogrtac (bademantil) te ulazite u prostor za presvlacenje gdje ostavljate robu i oblacite spomenuti ogrtac. U klubu je bar, sauna, jacuzzi, kino, VIP room, soba za masaze i restoran. Hranu posluzuju na svedskom stolu, jedete koliko i kad hocete bez dodatne naknade. Vani je bazen. Sad ono najbitnije. U klubu zna biti po mojoj procjeni do 40-50 djevojaka i svatko ce pronaci neku po svom ukusu. Po mom iskustvu daleko najveci izbor u radijusu 500+ km od Zagreba. Cure su skoro sve strankinje, uglavnom iz Rumunjske. Ima ih i iz okolnih zemalja, tipa Madjarska, Italija, Bugarska, tu i tamo neka latino amerikanka. Raspon izgleda je od solodnih do jebeno dobrih. Akcija pola sata je fiksirana na 70 eur. Nakon dogovora cura vas vodi gore u sobu, sobe su sve sa velikim krevetom i tusem i besprijekorno su ciste. Akcija ukljucuje oral i klasiku, oral sa/bez kondoma ovisi o curi. Sve cure su iznadprosjecno aktivne, dakle nema da im se ne da. Osim osnovne usluge moguce je dogovoriti nesto vise, opet ovisi o curi, pa sam tako dogovorio trojac sa nekim Albankama (odlicno) i sat sa analom sa Rumunjkom (Ela, jos odlicnije). Obicno tamo odem sa drustvom pa uzmemo litru viskija (oko 100 eur boca) i nakon 3 ili 4 jebanja mi je vec pun ku... 😁 Srecom, moguce je iznajmiti sobu za spavanje izvan kluba (zaboravio cijenu, 100 eur?) pa mozete odmoriti sat-dva i vratiti se nazad u klub. Cure nisu nesto raspolozene ici u te sobe jer kao ne smiju ili traze neke lude cifre pa to nema smisla jer je jebanje u klubu 70 eur. Inace, akcija traje negdje od podneva, iako je tada mali broj cura, a spica pocinje navecer negdje od 8, a iza 2 ujutro ostaju samo najuporniji. Sve u svemu od klubova ovog tipa bio sam samo u jednom koji je bio bolji (Viva Madrid), ali do tamo ima puno vise voznje 😁 Zakljucak, ako netko ima dva dana i 500 eur viska, nezaboravan provod je garantiran.
 
posljednja izmjena:
Dali ima netko info kada se otvara granica bez cijepljenje, testova, covid putovnica i ostalih korona pizdarija?
 
Zna li iko da li je dozvoljeno korištenje graničnog prelaza Korensko sedlo/Wurzenpass za non-EU građane? Znam da su prošle godine branili svima osim Slo i Au građanima, a na Karavankama je ludilo čeka se satima...
 
Ima u Austriji neka stranica kao što je naš PO ili EGE?
Da se naruči neka da dođe u stan ili incall.
Volio bi da odlazak u klub nije jedina opcija.
 
  • Angry
reagiranja: Aco

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh