Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo samo sto nije javio. Registrirao se par min prije nego je postavio upit za taj oglasTo sam vidio danas,ajde molim te javi ako budes sto dogovorio i ako bude ok ako ne bude bonašica
Jezi ga pa samo sam pitao, ne reklamiram ju.. a sry sta se nisam registrirao kad i ti.Evo samo sto nije javio. Registrirao se par min prije nego je postavio upit za taj oglas
Gle jako cudno. Ali ako ti tako kazes i ako uspijes nesto slobodno nam se javi. Bit cemo zahvalniJezi ga pa samo sam pitao, ne reklamiram ju.. a sry sta se nisam registrirao kad i ti.
Jel itko dogovorio sta? Meni nije ni odg na mailLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Novi sam na forumu, ali eto vec par dana izmjenjujem mailove s navedenom, djeluje mi uvjerljivo, al sad pitanje dal je netko stupio u odnos s njom, uzivo se sastao
Potegni do Os, nikad te sa EGE nisu bile u vu/vk/žu
19 god, ŽU, konobarica koja nije u stanju zadržat posao do prve plaće.Jel bio neko sa curom što se oglašavala kao Lucija Lenić
Hvala, i meni se upravo to dešava već tri tjedna zavlači moze-nemoze. Znači najbolje odustati19 god, ŽU, konobarica koja nije u stanju zadržat posao do prve plaće.
Cuganje, šmrkanje, seks bez kondoma.
Mobitel iz oglasa je većinu vremena ugašen. Upali ga kad je uhvati kriza i kad hitno treba pare.
Susret ne moraš ni pokušavat dogovoriti - ako se dogovorite u subotu, a ona se u međuvremenu snađe za neke pare, u subotu će biti nedostupna cijeli dan.
Kad joj postane hitno za pare, cimat će ona tebe i vidjet ćete se samo ako možeš sad i odmah.
Odustao nakon što sam dobio info od tipa koji ju osobno pozna. Naravno to joj nije pravo ime.
Ako se vidite, jebat ćeš curu s lijepim licem, dobrim sisama, ogromnim dupetom ispod kojeg su bedra debljine plinske boce.
Ako se nekome da zajebavati i prolaziti sve ovo da bi jebao žensku koja je u najboljem slučaju osrednja, uz sve ostale rizike koji idu uz cuganje, šmrkanje i nezaštićen seks, neka izvoli...
Ja sam na ovu budalu potratio dosta vremena, uz napomenu da se ona javila meni na oglas, a ne ja njoj. Nekoliko tjedana kasnije mi se javila na isti oglas sa drugim korisničkim imenom, tvrdeći da to nije ona. Onda mi se javila sa istog broja s kojeg mi se javila i prvi put. Sve u svemu, mala je više za liječit nego za jebat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|