VUKOVARKA IVANA

zastitar85

New member
Ekipa iz Vukovara, posebno Borova naselja, zna li netko nešto više o onoj konobarici iz caffe bara Living, plava ženska, Ivana se zove. Navodno se udala, pa kazu i rastala, radi li još tamo? Imao sam super kombinacije s njom nekad prije ali sam zagubio broj itd...voljela se naslikavat, slat slike a kažu i udarat naveliko. Neko vrijeme sam i ja bio u shemi i rado bih obnovio poznanstvo ako me razumijete :)
Svaka info, fotka itd dobrodošla :)

Ekipa iz Vukovara, posebno Borova naselja, zna li netko nešto više o onoj konobarici iz caffe bara Living, plava ženska, Ivana se zove. Navodno se udala, pa kazu i rastala, radi li još tamo? Imao sam super kombinacije s njom nekad prije ali sam zagubio broj itd...voljela se naslikavat, slat slike a kažu i udarat naveliko. Neko vrijeme sam i ja bio u shemi i rado bih obnovio poznanstvo ako me razumijete :)
Svaka info, fotka itd dobrodošla :)
Raspituješ se o nekome,a imao si super kombinacije s njom...Bio si u shemi s njom a obnovio bi poznanstvo... 😏😏 Ha-ha..... Pa pitaj te od kojih imaš "informacije"za više informacija....

Raspituješ se o nekome,a imao si super kombinacije s njom...Bio si u shemi s njom a obnovio bi poznanstvo... 😏😏 Ha-ha..... Pa pitaj te od kojih imaš "informacije"za više informacija....
Napisao sam saznanja koja imam i da bili smo u shemi i izgubio sam kontakt.
Zanima me gdje je stao je sta radi jel jos uvijek tu radi,jel ju jebe tko itd...

Napisao sam saznanja koja imam i da bili smo u shemi i izgubio sam kontakt.
Zanima me gdje je stao je sta radi jel jos uvijek tu radi,jel ju jebe tko itd...
Jel nije ovo stranica o tetama koje se udaraju za pare
Kolko vidim ova tvoja se udara sam ak je u shemi
Ta tvoja hinjena radoznalost može nekom problem.napraviti

Dobra večer.
Inače se ne oglašavam i poštujem sva i svačije mišljenje, no ...
Ovo je forum i na njemu bi ovakvi postovi trebali biti zabranjeni.
Tako mi je svejedno tko si i čime se baviš no daj uključi mozak prije nego ovakve stvari objavljuješ. Cijeli post ti je kodnog imena "navodno".
Ajmo stvari postaviti ovako ...
Kako bi se ti sad osjećao da je mlada djevojka Ivana objavila poštujem tipa " Ekipa iz Vukovara, posebno Borova naselja, zna li netko nešto više o onom zaštitaru koji se navodno iznimno zatreskao u mene samo zato što sam mu namignula nakon jedne večernje šihte. Toliko je lud za mnom da se navodno rastao od žene i to sve zbog mene. Slao mi je navodno fotografije na kojima se dobro praši iako mu nije prevelik."
Nadam se da si shvatio smisao mog javljanja ...

Ovo čita iznimno puno ljudi i neki ljudi s tog prostora su možda prepoznali iz tvoje priče tu osobu i stvaraju sliku na temelju tvojih pretpostavki "navodno".

Ovo je možda pročitao i njen brat, a možda i otac.

Ponavljam, ovakve postove mi trebalo zabraniti.
Isprike, imam pravo na svoje mišljenje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh