Budi drug pa da i mi znamoi vrapci na granama znaju, a ko nezna ni ne treba da zna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi drug pa da i mi znamoi vrapci na granama znaju, a ko nezna ni ne treba da zna
Bravo za tebe pametnii vrapci na granama znaju, a ko nezna ni ne treba da zna
a šta bi trebao biti glup, pa da cure ovakovi poput tebe svaBravo za tebe pametni
A bas si konj glupavi to sto sam novi clan eznavi da nebi otiso i to sto zivim vani pa sam sam prek praznika ovdje i neznam dje je sta pa pitam i nadjes se ti pametan ti sve znas ko ide ko nea šta bi trebao biti glup, pa da cure ovakovi poput tebe sva
kodnevno uznemiravaju a nikad nebi otišli u konkretnu akciju
kad živiš vani onda si prava konjina, tu trašiš gdje ima na kapaljku pica, a vani gdje živiš je po tom pitanju švedski stol, toliko o pameti koju stalo naglšavaš.A bas si konj glupavi to sto sam novi clan eznavi da nebi otiso i to sto zivim vani pa sam sam prek praznika ovdje i neznam dje je sta pa pitam i nadjes se ti pametan ti sve znas ko ide ko ne
Majmune retardirani znam da ima vani bez briga al pitam dok sam ovdje ima li stakad živiš vani onda si prava konjina, tu trašiš gdje ima na kapaljku pica, a vani gdje živiš je po tom pitanju švedski stol, toliko o pameti koju stalo naglšavaš.
za nekulturne NEMA NIŠTA.Majmune retardirani znam da ima vani bez briga al pitam dok sam ovdje ima li sta
za nekulturne NEMA NIŠTA.nisi jedini koji nesta zna
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|