deda19deda
Active member
ma nema ih to nekad neko uspije naručit kad dođu po cigare i u kockarnicu , ja nisam ulovio ni jednunetko je napisao da one izbarca dolaze u vtc stvar dogovora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nema ih to nekad neko uspije naručit kad dođu po cigare i u kockarnicu , ja nisam ulovio ni jednunetko je napisao da one izbarca dolaze u vtc stvar dogovora
...i mene bi zanimalo, da i samo loše iskustvo preko u Mađi...?šta nije dobro preko?
ima jedna iz vt 96 godište da se nagoditi voli lovu i potrebna joj je ,,Ima kakva mala iz virovitice da se voli rokat (provjereno) uz naknadu ili ne svejedno. Tamo sam za vikend pa da se podruzimo. Vracam uslugu za zagreb(cak i placam da se zabavite s jednom studemticom zauzvrat). Inboks ako ko ima
Ako hocete razmjenu moze ppruka posto se vama ne moze poslatima jedna iz vt 96 godište da se nagoditi voli lovu i potrebna joj je ,,
jel moze kontakt?ima jedna iz vt 96 godište da se nagoditi voli lovu i potrebna joj je ,,
javi imam u dva broja ali u ppima jedna iz vt 96 godište da se nagoditi voli lovu i potrebna joj je ,,
a ako moze i meni kontakt?ima jedna iz vt 96 godište da se nagoditi voli lovu i potrebna joj je ,,
Nikad nitko ne dobije kontakt.. to je isto ko sa bonovima.Jel dobio netko kontakt od te iz vtc
kak ne kedira trzi po 100 euraNikad nitko ne dobije kontakt.. to je isto ko sa bonovima.
ko je škrt neka dom radi na žuljevima, šta bi da vam je dovedem skinem joj gače i da ja to sve insficiram a vi da se još glupirate , malo sutrakak ne kedira trzi po 100 eura![]()
jedno je skrtost a drugo je glupost - placati nepoznatima unaprijed za kvazibrojeve, pobrkao zulj u glavi lonciceko je škrt neka dom radi na žuljevima, šta bi da vam je dovedem skinem joj gače i da ja to sve insficiram a vi da se još glupirate , malo sutra
imao sam jednog pacijenta iz Virovitice dostavio sam mu djevojku i tip odradio , na kraju sam ja platio i djevojku i svoje vrijeme, od sad samo unaprijed ili glupani drkajte doma.jedno je skrtost a drugo je glupost - placati nepoznatima unaprijed za kvazibrojeve, pobrkao zulj u glavi loncice![]()
pa valjda uzmes lovu dok dostavisima onih koje ce drkat, al davati za broj koji ne garantira nista ni u l
pa valjda uzmes lovu dok dostavisima onih koje ce drkat, al davati za broj koji ne garantira nista ni u ludilu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tko je tebe tražio lovu za broj unaprijed?jedno je skrtost a drugo je glupost - placati nepoznatima unaprijed za kvazibrojeve, pobrkao zulj u glavi loncice![]()
Ako nisu sposobni da si samostalno dogovore nešto preko rosszlanyok.hu (stalno javno dostupna stranica) onda od takvih ne bih ni uzeo lovu, jer pravilo je sljedeće: Glupima (i kretenima) se ne može pomoći!a tko je tebe tražio lovu za broj unaprijed?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|