Veza na daljinu

Tilenius

New member
Trajna veza na daljinu nikako. Ako je posrijedi recimo povremena poslovna odsutnost onda može veza na daljinu.

Tilenius

New member
Održivo je ali nije za svakoga, netko će prekinuti i zbog najmanje sitnice. Dok ja kao swingerski tip osobe neću ni trepnuti ako mi žena završi s nekim drugim u krevetu, ali opet za to treba imati stabilnu ženu koja neće otići s nekim drugim zbog novaca ili zato što se zaljubila u njega. Meni se već nekoliko puta desilo da se zaljubim u nekoga i lijepo je to no nisam zato otišao od žene, nažalost ljudi su preslabi kad je u pitanju zaljubljenost pa ih odvuče u nekom drugom smjeru i onda im se brakovi, veze.... raspadaju. Obično kažem ljudima idite na tečaj Art of living i život će vam postati stabilniji pogotovo po pitanju veza i brakova.

PapaJoe

New member
Veza na daljinu? Zašto ne, dapače. Imam problem da se brzo zasitim u vezi, tako da daljina igra pozitivnu ulogu u održavanju veze. Naravno da morate imati sreću pronaći osobu koja dijeli isto mišljenje.

Mlađo

New member
Održivo je ali nije za svakoga, netko će prekinuti i zbog najmanje sitnice. Dok ja kao swingerski tip osobe neću ni trepnuti ako mi žena završi s nekim drugim u krevetu, ali opet za to treba imati stabilnu ženu koja neće otići s nekim drugim zbog novaca ili zato što se zaljubila u njega. Meni se već nekoliko puta desilo da se zaljubim u nekoga i lijepo je to no nisam zato otišao od žene, nažalost ljudi su preslabi kad je u pitanju zaljubljenost pa ih odvuče u nekom drugom smjeru i onda im se brakovi, veze.... raspadaju. Obično kažem ljudima idite na tečaj Art of living i život će vam postati stabilniji pogotovo po pitanju veza i brakova.
Ja sam bio u par takvih situacija i mogao sam da ne varam već sam sa time radio na sebi a što me je ona prevarila to je njezina stvar i sve govori o njoj.

Vozac

Member
Ne funkcioniraju veze opcenito a ne daljinu udaraju se s kim stignu varaju
Ne mora bit. Ima slučajeva gdje funkcioniraju , a ima i gdje ne. Zašto bi žene samo varale ko da muški ne varaju. Poznavao sam lika koji je curu varao s kim je stigao i s kurvama i sa transicama i sa muškim. Jedino nije sa ovcama i kozama mada bi vjv i s njima da je imao prilike. Kad je ona saznala ostavila ga on je plako kako je voli i sve mu je u životu i da je oce zenit i ne može bez nje i tako dalje i tako dalje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh