Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skinio ga s netaMoja alatka tzv. picko razarac
Kralju to je moju sliku netko stavio jer sam bio aktivan na redditu po tim temamaSkinio ga s neta
Naravno i meni je Leonardo Da Vinci maznuo sliku Mona LizeKralju to je moju sliku netko stavio jer sam bio aktivan na redditu po tim temama
Kako je rekao jedan stariji gospodin gospodski kurac je od 18-20cm,a šta mu to sad znači jebem li ga..Ja sam glasala vise puta za ne manji od 7 cm u erekciji... A mislim molim te ko ima 7 cm u erekciji... Pa to je za strucno lice da pregleda jbt...
Ljepo fali mi još pola cm da imam gospodski kuracKako je rekao jedan stariji gospodin gospodski kurac je od 18-20cm,a šta mu to sad znači jebem li ga..
Narast će mlad siLjepo fali mi još pola cm da imam gospodski kurac
Morat ću ga zavezat za špagu i ciglu i hodat tako po cijele daneNarast će mlad si
Šta znači to stavljanje slike kurca tu na forum???
To znači da nisi gospodin.Kako je rekao jedan stariji gospodin gospodski kurac je od 18-20cm,a šta mu to sad znači jebem li ga..
Za tebe sigurno jesamTo znači da nisi gospodin.
Pa kad ne znaš šta to znači, nisi gospodin, ja znam šta to znači.Za tebe sigurno jesam
Stvarno neznam? Ali baš mi je drago da ti znaš čestitam!Pa kad ne znaš šta to znači, nisi gospodin, ja znam šta to znači.
Imaš li još koju frendicu da voli manje, moj je manji hahaMoguce,ja iskreno volim manje,veliki mi nisu nesto.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|