Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne znam baš... Dati 200 eura za ciganicu iz MađarskeOve mađarice sve došle posle poroda. Puno ljepše na slikama a i lažljive prevarantice. I da nisu tu da sruše cijenu već te za svaku stvar traže dodatne novce kaj zgubiš volju jebat dok vidiš da se nabralo na 200 na kraju ni nemreš svršit. A i mislim da svaka od njih ima neku bolest a i za 2 znam da su preširoke ne paše to jednostavno. Jebeš a žao ti već novaca koje si dao. Engleski 0 samo jebeni prevoditelji
Sva sreća da nisam upozorio prije, no mislim da neki lakše uče na vlastitoj štetiOve mađarice sve došle posle poroda. Puno ljepše na slikama a i lažljive prevarantice. I da nisu tu da sruše cijenu već te za svaku stvar traže dodatne novce kaj zgubiš volju jebat dok vidiš da se nabralo na 200 na kraju ni nemreš svršit. A i mislim da svaka od njih ima neku bolest a i za 2 znam da su preširoke ne paše to jednostavno. Jebeš a žao ti već novaca koje si dao. Engleski 0 samo jebeni prevoditelji
ajde dogovori i napiši na koji način je ipak na kraju htjela neki bon ili uplatuDa li tko bio ? Plaćanje u kršu![]()
Martha je u Varaždinu!
Pozdrav! Ako želiš vruću masažu javi mi se na WhatsApp na 092 458 8452 Radim isključivo u svojem prostoru i nažalost ne…www.oglasnik.hr
Iskustvo????
Jbg nisam čitalSva sreća da nisam upozorio prije, no mislim da neki lakše uče na vlastitoj šteti
tesko jer prave stalno nove profile.. ko to da iskontrolise, no iam opcija 'zanemari' pa ne vidite te spamove bar ubuduce..Katasfrofa. Ovdje kao da admina ni nema...spameri unistavaju forum.
Admin ako nezna sam rijesiti ima ljudi koji znaju i mogu mu dati koji savjet.
Imam ja al neznam dal još radi.Pozdrav ima li neko neku u Prelogu da dadne broj,
Pa možeš li poslat broj u ppImam ja al neznam dal još radi.
Sve na plavom za vž ti je fake nemoj ni gledatBio tko?
![]()
Prekrasna latina, sve informacije na whatsappu
Nova Latina u gradu, vrlo strastvena i zgodna, informacije dajem samo na WhatsAppwww.oglasnik.hr
A neka sa EGE? Ima koja kaj nije fake?Sve na plavom za vž ti je fake nemoj ni gledat
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|