VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pa mislim da je ova Eymi tu ili je taj profil koristi ova melissa. Nekaj sam dogovaral ali sam skeptican. I 150 eura pol sata..🤔
A koja je prica s tima iz kc7? Ima jedna recenzija i to losa. Nije nitko bil posle? Dugo sj bile u vz i sad se opet vratile. Ocito imaju posla..🤔🫣

Pa mislim da je ova Eymi tu ili je taj profil koristi ova melissa. Nekaj sam dogovaral ali sam skeptican. I 150 eura pol sata..🤔
A koja je prica s tima iz kc7? Ima jedna recenzija i to losa. Nije nitko bil posle? Dugo sj bile u vz i sad se opet vratile. Ocito imaju posla..🤔🫣
Ma sa pimpom u istoj zgradi su i ak nekaj nije oke ovaj odma prijeti porukama. A kak da bude oke zena hoce 110 na pol ćuke a neda se lizat ljubit nit dirat kak spada. Pa nebi čovjek dao ni 10e za tak nekaj

Ona bi i sa deset. Al ja je zadnji puta pitam da obrije brkove i bradu pa nema valjda žilet doma. Gadna je za gledat a nemam muda stavit ga bez kondoma to je hodajuća bolest
Hahaha šta stvarno,brk ima?i bradu?
Ja bio s njom jednom kod groblja al ima tome 15g možda...nije bila loša...al kad je pokupio kod sedmice došao lik i pitao daal bi ja htio u 3😉...samo sam rekao nataši neka ona sjedne u auto a da me lik ne zanima...
Tad je pušenje mislim bilo 50kn sex 200
Platio pušenje dobio komplet😉

Hahaha šta stvarno,brk ima?i bradu?
Ja bio s njom jednom kod groblja al ima tome 15g možda...nije bila loša...al kad je pokupio kod sedmice došao lik i pitao daal bi ja htio u 3😉...samo sam rekao nataši neka ona sjedne u auto a da me lik ne zanima...
Tad je pušenje mislim bilo 50kn sex 200
Platio pušenje dobio komplet😉
Sad je sve 40e. Svrsim i nagovara da je jos jebes al nece se vise dici. Samo sam je doggy mogao karat da joj tu brkastu facu ne gledam al onda opet neće začepiti kak imaš dobar kurac ovo ono 4 puta sam kok rekao da šuti da se koncentriram

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh