Ive
Active member
Imas broj?? Di je stan??Dečki jebal sam sandreju nedavno, prvo sprijeda a kad se je okrenula i naguzila to je smrdilo ma užas ja se pokupio momentalno uglavnom sad radi u stanu al fuj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas broj?? Di je stan??Dečki jebal sam sandreju nedavno, prvo sprijeda a kad se je okrenula i naguzila to je smrdilo ma užas ja se pokupio momentalno uglavnom sad radi u stanu al fuj
Sad ces imati pun inboxImam broj od Sandree već godinama la fala bogu još nisam bio u takvoj krizi da nazovem![]()
Očito su upozorenja kolega koji su bili tamo urodila plodom... nitko ne pita za brojSad ces imati pun inbox
Ljubica je u biznisu?Ima opce kaj po vž osim one ruzne debele iz texasa bradate nataše i alkoholičarke ljubice?
Koja je to Ljubica zanima meLjubica je u biznisu?
Nisam 100% siguran, al “ljubica alkoholičar” uglavnom znači ljubica alkoholičarka iz trakošćanske ulice.Koja je to Ljubica zanima me
Ja prvi puta čujem za nju nisam u hrvatskoj pa nemrem reciNisam 100% siguran, al “ljubica alkoholičar” uglavnom znači ljubica alkoholičarka iz trakošćanske ulice.
Dobro izgleda, navodno zna gola i pijana šetat cucka po ulici.
Al velim, nisam nikad čul da je i ona u biznisu.
Ja ju znam iz viđenja. Al neznam čime se bavi.Ja prvi puta čujem za nju nisam u hrvatskoj pa nemrem reci
Ja ju ne poznajemJa ju znam iz viđenja. Al neznam čime se bavi.
Osim cuganja jel. Al jako dobro izgleda.
Jel ti čitaš? Tak izjebi kološ rađeGdje je ta Ljubica doma u Trakošćanska? Koja zgrada?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|