drvenko1234
New member
I as broj od doticneNjezin broj je tu javno objavljen, ne sjecam se koji lik je objavio... ženska operira od Ludbrega do Kc... Radi, zaposlena je.. Nezna zasto bi tebi neko davao lovu za neciji broj....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I as broj od doticneNjezin broj je tu javno objavljen, ne sjecam se koji lik je objavio... ženska operira od Ludbrega do Kc... Radi, zaposlena je.. Nezna zasto bi tebi neko davao lovu za neciji broj....
Ej, ne svadjam se ja, samo jebem takve kao sto su Miki koji Laze i krade ljudima lovu, tu djubrad cu jebati svaki put kad daju oglas i traže lovu! Usput jebote gdje nestade Miki, Miki ima broj, mamu mu jebem sugavu kradljivu lazljivuEvo još jednog haha ,šta nije dosta one dvojice šta se prepiru haha
Za sto ti mjenjas broj? Isto za 40 eu kao i Miki??Tko hoce broj od starije zenske od 39 god u okolici kc neka se javi u inbox za razmjenu
Moze broj mobitelaDecko( mogu obuc sexy robu) iz Koprivnice, 20 godina , volim bit kurvica hetero likovima, da me iskoriste i rade mi sta zele. Ne idem van Koprivnice. Kontakt mail na totek9480@gmail.com uz to da se predstavite i kazete sta bi htjeli .
Imas broj od Mije?Jel ima tko broj od Mia V iz Varaždina?
Nije niti će biti![]()
Trazim muskarca za slatka druzenja - - Ljubavni oglasnik
Hejj, ja sam Ana i iz Varazdina sam, ako zelis malo zabave javi mi se na whatsapp❤️😚 Nudim i online usluge, slikljubavni-oglasnik.net
Bio tko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |