Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema smirivanja dok god su žicaroši i prevaranti aktivni.Djeco,smirite se![]()
Uvijek ih bilo I bit će, ne možeš tu ništaNema smirivanja dok god su žicaroši i prevaranti aktivni.
Budale koji vrijeđaju, lažu, obmanjuju samo zato jer nisu dobili broj od nekog također treba staviti na crnu listu poput trila i crnogsponzoraUvijek ih bilo I bit će, ne možeš tu ništa
Treba napraviti crni listu i sve ih tamo upisat,možda već i ima ne znam
Što sam ja lagao do sad? Jedini koji laže si ti. Nitko nije tražio besplatni broj, nego da dokažeš da ga imaš. Pošto to ne želiš napraviti, očigledno je da si lažov, prevarant i gnoj.Budale koji vrijeđaju, lažu, obmanjuju samo zato jer nisu dobili broj od nekog također treba staviti na crnu listu poput trila i crnogsponzora
Ako tebi nisam dokazao da imam broj to je atomatski znak da nemam broj? Sta si ti stručnjak za provjeru brojeva? Od 200 ljudi ovdje na ovom podforumu ti si jedini koji dokazuje jel ja imam broj ili ne?Što sam ja lagao do sad? Jedini koji laže si ti. Nitko nije tražio besplatni broj, nego da dokažeš da ga imaš. Pošto to ne želiš napraviti, očigledno je da si lažov, prevarant i gnoj.
Mir Mikica, reci ljudima iskreno da si sugava lazljiva kradljiva zicarska pedercinaAko tebi nisam dokazao da imam broj to je atomatski znak da nemam broj? Sta si ti stručnjak za provjeru brojeva? Od 200 ljudi ovdje na ovom podforumu ti si jedini koji dokazuje jel ja imam broj ili ne?nisi dobio broj od mene prema tome ne znas jel lažan ili nije, znaci sve šta pišeš je laž
![]()
Ponestalo ti je rijeci? Objasni sad ljudima kako ti znas jel broj lažan kako tvrdiš a nisi ni dobio broj od mene? Ti jedini znas sve ko sam i kakav sam a nisi broj dobio, kako je to moguce? Ti si inspektor za ovaj poforum i kad ne dobijes broj od nekog, svi tebi vjeruju jel lažan ili ne?Mir Mikica, reci ljudima iskreno da si sugava lazljiva kradljiva zicarska pedercina
Nisu nikakve fore. Ja imam brojeve koji nisu besplatni, ako to kome smeta neka se ne zamara, pozdravMiki ajde oladi i otkuri sa foruma. Daj oglas u plavi da prodaješ brojeve i uživaj... vidiš da kjudi tu sa foruma ne puše tvoje fore pa nas oslobodi tih gluposti.... idi i ti nešto guzit, bice ti lakse
Jebes ti svoju desanku, ajd pederko uzmi terapiju i cc, nema evrica, neces nikog zajebatiNisu nikakve fore. Ja imam brojeve koji nisu besplatni, ako to kome smeta neka se ne zamara, pozdravja trenutno jebem besplatno bez obaveza
![]()
Objašnjenje lazi:: znaci rekao si da dobro znas curu i da joj nalaziš sponzore, ja sam rekao ok dogovori curu dam joj 200 eu i POSTO JU TI DOBRO KAO ZNAS DAM JOJ 50eu za tebe!!! Tu počinje tvoje izmotavanje, ne ne, 40 unaprijed,ako das 40 nisi manijak itd itd... Pametnom dosta,GOVNO SI KTADLJIVO!!!Ponestalo ti je rijeci? Objasni sad ljudima kako ti znas jel broj lažan kako tvrdiš a nisi ni dobio broj od mene? Ti jedini znas sve ko sam i kakav sam a nisi broj dobio, kako je to moguce? Ti si inspektor za ovaj poforum i kad ne dobijes broj od nekog, svi tebi vjeruju jel lažan ili ne?![]()
Tko je lud da tebi da broj i da ti pojebes? I jos da ti vjeruje kako ces poslje poslatiObjašnjenje lazi:: znaci rekao si da dobro znas curu i da joj nalaziš sponzore, ja sam rekao ok dogovori curu dam joj 200 eu i POSTO JU TI DOBRO KAO ZNAS DAM JOJ 50eu za tebe!!! Tu počinje tvoje izmotavanje, ne ne, 40 unaprijed,ako das 40 nisi manijak itd itd... Pametnom dosta,GOVNO SI KTADLJIVO!!!
Pederko neuki pročitaj poruku jos jednom nemoj se izmotavati opet , nisam te ni tražio broj , ti dogovoris curu POSTO SI JAKO DOBAR SA NJOM ja dam njoj 200eu i 50 za tebe, ne 40 vec 50! Al ne tu počinje ovo ono daj 40 unaprijed daj bon daj aircass daj ovo daj ono al sve unaprijed! E nemojte unaprijed mamu ti jebem klosarsku smrdljivu kradljivuTko je lud da tebi da broj i da ti pojebes? I jos da ti vjeruje kako ces poslje poslatipogledaj ponašanje svoje i od tebe ocekivati da ces poslati?
tko si ti da stvaraš uvjete? Jel ti imas broj ili ja? Ako ja imam broj onda cemo po mojem ne tvoje razumijes? Pozdrav
![]()
Tako je nema unaprijed ni broja. Vidi se da te muci sto ne mozes dobiti moj broj unaprijed i besplatno. Reko sam ti tri puta vec da ti nisi taj koji ce ponuditi kako cemo razmjeniti broj. I dalje ne razumijes te rijeci? Nitko te nije trazio nikakav bon, pola teksta ti je laž. Napiši opet da te tražim bakonvne podatke da se smijemoPederko neuki pročitaj poruku jos jednom nemoj se izmotavati opet , nisam te ni tražio broj , ti dogovoris curu POSTO SI JAKO DOBAR SA NJOM ja dam njoj 200eu i 50 za tebe, ne 40 vec 50! Al ne tu počinje ovo ono daj 40 unaprijed daj bon daj aircass daj ovo daj ono al sve unaprijed! E nemojte unaprijed mamu ti jebem klosarsku smrdljivu kradljivu
A ja velim da cu ti jebati mamu tu i svugdje gdje ces krasti lovu ljudima, govno zicarskoTako je nema unaprijed ni broja. Vidi se da te muci sto ne mozes dobiti moj broj unaprijed i besplatno. Reko sam ti tri puta vec da ti nisi taj koji ce ponuditi kako cemo razmjeniti broj. I dalje ne razumijes te rijeci? Nitko te nije trazio nikakav bon, pola teksta ti je laž. Napiši opet da te tražim bakonvne podatke da se smijemovrijeđaš samog sebe i svoju pamet tim ponašanjem, ako pameti uopce imas
kad ides kod kurve prvo dajes lovu, unaprijed pa onda jebes, ako hoces broj od mene onda znas sta trebas napraviti a do tada razguli jer si vec dosadan samome sebi. Imaš gene jahacapokalipse. Siguran sam da ljudi znaju tko je on a mozda si to i ti
![]()
Sve ok, peder Laze i krade ljudima lovu, smece zicarskojebo Vas bog da Vas jebo sve skupa aj umuknite. jeste naivni... nekom dat unparijed ni lud... aj mir pomorite i se i ne serite. (nisam čitao detalje BMK-- boli me kurac)
Pozdrav
peace
Kurvi dajem na ruke a ti smece zelis aircass tako da ne seri vise djubre pokvarrnoTako je nema unaprijed ni broja. Vidi se da te muci sto ne mozes dobiti moj broj unaprijed i besplatno. Reko sam ti tri puta vec da ti nisi taj koji ce ponuditi kako cemo razmjeniti broj. I dalje ne razumijes te rijeci? Nitko te nije trazio nikakav bon, pola teksta ti je laž. Napiši opet da te tražim bakonvne podatke da se smijemovrijeđaš samog sebe i svoju pamet tim ponašanjem, ako pameti uopce imas
kad ides kod kurve prvo dajes lovu, unaprijed pa onda jebes, ako hoces broj od mene onda znas sta trebas napraviti a do tada razguli jer si vec dosadan samome sebi. Imaš gene jahacapokalipse. Siguran sam da ljudi znaju tko je on a mozda si to i ti
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |