I mene si zajebao tako da bolje šuti. Zicas brojeve okolo, a niti jedan broj nisi nikome poslao
To ide mene?I mene si zajebao tako da bolje šuti. Zicas brojeve okolo, a niti jedan broj nisi nikome poslao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene si zajebao tako da bolje šuti. Zicas brojeve okolo, a niti jedan broj nisi nikome poslao
To ide mene?I mene si zajebao tako da bolje šuti. Zicas brojeve okolo, a niti jedan broj nisi nikome poslao
Ne ide to tebe. Daj se naučite koristiti internet. Nije ni čudo kaj vam ni jedna neće odgovorit na poruke ili mailoveTo ide mene?
Ovaj daje neke nepostojece mailove onda želi broj nemoj da screenam razgovor konju odi drkatI mene si zajebao tako da bolje šuti. Zicas brojeve okolo, a niti jedan broj nisi nikome poslao
Kolko očajan moraš biti da se tu svađaš i vrijeđaš ajde baci radije desanki za živacSkrinaj razgovor slobodno , ako nebudes ti budem ja. Pa ti se sigurno budu javili ljudi koji su bili s njom.
Lažov. Prevarant
Eto sad si sve rekao o sebi. Ljudi ne nasjedajte na ovog prevarantaKolko očajan moraš biti da se tu svađaš i vrijeđaš ajde baci radije desanki za živac
Eto sad si sve rekao o sebi. Ljudi ne nasjedajte na ovog prevaranta
Hahaha čuj ga kmee kmeee mama mamaEto sad si sve rekao o sebi. Ljudi ne nasjedajte na ovog prevaranta
Kmee kmee mamice klošar mi nije dao broj kmee kmee izgleda da će i danas desanka raditi kmeeeee aj pogle se u ogledalo kolko god da godina imaš i cmizdriš tu po forumu sramota za narodNe šaljite brojeve ovome - jahačapokalipse - jer je lik klošar koji žica brojeve na forumu a nema niti jedan.Tj. radi se o lažljivom klošaru.
Jedini koji kmeči na ovom forumu si ti lazljivi klošaru.Po forumu i porukama doslovno moliš ljude za brojeve.A naravno ti nemas niti jedan.Jer si lažljivi klošar smrdljivi.Kmee kmee mamice klošar mi nije dao broj kmee kmee izgleda da će i danas desanka raditi kmeeeee aj pogle se u ogledalo kolko god da godina imaš i cmizdriš tu po forumu sramota za narod
Fascinira me tvoj vokabular svaka druga je klošar hahaha kmeee kmeee mama daj mi broj od neke kurvice da postanem muškarac kmeee ja sam Marjan zvani nejebicaJedini koji kmeči na ovom forumu si ti lazljivi klošaru.Po forumu i porukama doslovno moliš ljude za brojeve.A naravno ti nemas niti jedan.Jer si lažljivi klošar smrdljivi.
Hooo ti bi jašio??? Onda si na krivoj adresi javi se pederićima tamoJa ne žicam brojeve po forumu i pp.Tak da sjaši mi više sa kite jahaču.
Imam jaima ko kakav broj ili se ovdje samo prepucavaju!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|