marijan30ck
New member
dobar dan gospodo.novi sam u igri ima ko kakvu da mi posalje u priv ,bio bi mnogo zahvalan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se, ne mogu ti poslatiPozdrav,bio sam neko vrijeme na seekingu tako da imam i nekoliko brojeva od djevojaka.
Konkretno jedna lijepa studentica iz Varazdina i Osijeka,na moju preporuku mozete uletjeti. Molim tko ima nekoga iz Slavonije da se mjenjamo.
I plizz hez glupih komentara.
Pa slala neke slike i nije mi bas nekaj. A ipak za 150 eura pol cuke mora bit nekaj. A iskreno dosta mi vise tih brazilki, portugalki kaj vec. Jedno se dogovoris s pimpom..druga stvar dok dođes tam. Rijetko kad te doceka s kojom kao dogovaras. Fakat ne vrijede tih para.Zašto si odustal ?
Al lupa zbilja lude cifre.
Koje iz marofaNemas ti broj
Može broj u inboxEvo mogu ja samo se javi kad možeš
A ti siMože broj u inbox
koji ste vi papci neiskusni platiti 150 eura za pola sata ,nije zlatna,cijena realna pola sata 60-80 eura sat 100 ako možeš u sat vremena dva put jer na ovom forumu sami lažnjaci i prevaranti na stranici 60 menager objavio brojeve godine 21.godine sve probao osim jedne ajde daj se skockajte jer ovaj forum služi za iskustva i recenzijePa slala neke slike i nije mi bas nekaj. A ipak za 150 eura pol cuke mora bit nekaj. A iskreno dosta mi vise tih brazilki, portugalki kaj vec. Jedno se dogovoris s pimpom..druga stvar dok dođes tam. Rijetko kad te doceka s kojom kao dogovaras. Fakat ne vrijede tih para.
Lažnjak💎Ana😈(25god)😈 čekam te😘😘
Nudim erotske usluge masaže kod mene u Varaždinu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|