VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ljudi, ovako… dobio sam u inbox preko 20poruka (ej daj broj, daj meni, ocu ja,), takav tip poruka, al svaka cast izuzetkima.
Slike od cura nisam slao nikom, poslao sam email od cure i prije svega ju pitao mogu li poslat, i poslat 4-5 ljudi prvima koji su se javili.
Cura kad sam se ja vidjao s njom, zapravo zena, trazila me 150e, i kad sam se javio i pitao mogu li dat broj il email od nje, kaze da trazi 200e.
I naravno, kad sam to rekao bilo je tipa komentara ( ona mora bit top, mora izgledat ko missica itd.), ovo nije Njemacka, di mozes jebat top komada za 50e-20min, ili madjarska… ili mozda zg (imam losa iskustva tamo). Cak sam i dobio nekoliko uvreda da sam ja “kao cura i da imam zlatnu p”😂
Onda trebam li dalje uopce komentirat zasto su takve cijene i zasto nikog nemozete nac, mozda mali respekt prema tim zenama i bilo bi drugacije.
Cijene za koje ja znam su takve kakve jesu,
i pretpostavljam da sam tu curu izgubio
jer vjerujem da je dobila bas ono “lijepe” poruke,
i zasto sam joj predlozio to.
Sva sreca da imam jos dvije sastrane, i da mogu doc kod njih posteno ju platit, popricat, popit casu vina i da odradi posao.
Toliko od mene.
I da, uvrede mogu pocet , opet 😂

Starije gospođe treba podmazati prije jebačine, ako uspijem koju naći opet javim. Ali nemojte poslje prigovarati kad dam broj. Nisu starije žene fleksibilne ko mlađe. Sa njima morate nježno jer su ukočene, morate paziti da ne slomite koju kost

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh