Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije to ona plava sto o njoj svasta pisali,jer vidim oglas da je u Cakovcu.Imam od jedne s čk,al je samo danas u čk ako koga zanima
Nisam bio ali moja pretpostavka čim je kontakt preko whatsappa da je fake oglas ustvari bonovi. U 99 posto slučajeva je prevara kad piše kontakt na whatsapp.jel bio tko možda?
Vatrena Dora! 29 godina!
Pozdrav, nudim sve vrste masaža, druženja. Radim u svom ambijentu ali mogućnost i dolaska u tvoj prostor. Vrlo sam…www.oglasnik.hr
Bonovijel bio tko možda?
Vatrena Dora! 29 godina!
Pozdrav, nudim sve vrste masaža, druženja. Radim u svom ambijentu ali mogućnost i dolaska u tvoj prostor. Vrlo sam…www.oglasnik.hr
to si dobro reko, malo je cura spaljena, nesto malo engleskoga zna, zenska je stvarno komad i pol al meni je malo previse pozurivala "za moj ukus"Ej ekipa.Kolko vidim nema je više na eg Varaždin, al oni kaj su gledali, znaju na koju mislim.
Zgodna plavuša, malo luda hahah
Lijepo tijelo, uvijek nasmijana, trudi se engleski pričat, kaže ima online predavanje pa još uči, al kuži neke stvari.
Masirati ne zna, tako da ako tko bude išao to nek ne pita haha
Sve u svemu, ok
to si dobro reko, malo je cura spaljena, nesto malo engleskoga zna, zenska je stvarno komad i pol al meni je malo previse pozurivala "za moj ukus"Ej ekipa.Kolko vidim nema je više na eg Varaždin, al oni kaj su gledali, znaju na koju mislim.
Zgodna plavuša, malo luda hahah
Lijepo tijelo, uvijek nasmijana, trudi se engleski pričat, kaže ima online predavanje pa još uči, al kuži neke stvari.
Masirati ne zna, tako da ako tko bude išao to nek ne pita haha
Sve u svemu, ok
kaj ti ne čitaš ništa tu na forumu??Bio tko?
Lana_2000
Hej nudim erotske usluge masaže u svom stanu. Takoder moze:online usluge Nadam se tvom pozivu❤️ Javljajte se na…www.oglasnik.hr
to si dobro reko, malo je cura spaljena, nesto malo engleskoga zna, zenska je stvarno komad i pol al meni je malo previse pozurivala "za moj ukus"
Bonkaj ti ne čitaš ništa tu na forumu??
ti si s curom iz Zagreba upao u temu VaraždinSeksi masaže :)
Vruća djevojka lijepog i skladnog tijela, pruža vam nezaboravno iskustvo erotske masaže u svom prekrasnom prostoru, uz…www.oglasnik.hr
Ako tko odluči kod ove na masažu, ne preporučujem...
Cura je stvarno prekrasna, al je masaža loša.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|