Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cim je whatsapp je fejk.Hej da li je safe na plavom oglasniku ili su to sve fake cure. kakva su vasa iskustva
fakat?? preg cega se treba naci onda. sam preko telefonskog poziva?Cim je whatsapp je fejk.
Ma samo ti deri WhatsApp. I po mogućnosti joj posalji mekakav bon unaprijed.fakat?? preg cega se treba naci onda. sam preko telefonskog poziva?
ma nema sanse. a kuzim, kad je a bon vec se zna…Ma samo ti deri WhatsApp. I po mogućnosti joj posalji mekakav bon unaprijed.
ma nema samse. a kuzim, cim je a bon vec se zna…Ma samo ti deri WhatsApp. I po mogućnosti joj posalji mekakav bon unaprijed.
A dal je tko bio sa kojom u zadnje vrijeme? U petak sam dogovarao sa jednom ali nisam na kraju stigao otici na vrijeme.. Nekako mi pre jednostavno izgleda dogovor preko WhatsApp-a.. Iskustva ostalih??Pokušao sam otić kod jedne od esg brazilki. Komukacija prutem whatsappa, pri dolaksu kod dogovorenog mjesta (opće poznati hotel) cura salje poruku da treba online placanje radi sigurnoste te također na parkiralištu ispred hotela primjecujem maricu. Zakljucim da je sve to jako sumnjivo i odustajem. Pola sata pregovaranja i nekoliko minuta kasnije profil cure izbrisan sa esg.
Na kazem da je kod svih tako, samo da znate da pristupate s pameti u glavi i s paznjom. Imao sam prije par mjeseci dogovoren susret preko esg putem whatsappa i vise manje sve je bilo korektno.
A dal je tko bio sa kojom u zadnje vrijeme? U petak sam dogovarao sa jednom ali nisam na kraju stigao otici na vrijeme.. Nekako mi pre jednostavno izgleda dogovor preko WhatsApp-a.. Iskustva ostalih??Pokušao sam otić kod jedne od esg brazilki. Komukacija prutem whatsappa, pri dolaksu kod dogovorenog mjesta (opće poznati hotel) cura salje poruku da treba online placanje radi sigurnoste te također na parkiralištu ispred hotela primjecujem maricu. Zakljucim da je sve to jako sumnjivo i odustajem. Pola sata pregovaranja i nekoliko minuta kasnije profil cure izbrisan sa esg.
Na kazem da je kod svih tako, samo da znate da pristupate s pameti u glavi i s paznjom. Imao sam prije par mjeseci dogovoren susret preko esg putem whatsappa i vise manje sve je bilo korektno.
Evo odgovora dolje nižeA dal je tko bio sa kojom u zadnje vrijeme? U petak sam dogovarao sa jednom ali nisam na kraju stigao otici na vrijeme.. Nekako mi pre jednostavno izgleda dogovor preko WhatsApp-a.. Iskustva ostalih??
Jbg, tak je ispalo hahahi baš Rodrigo hvali Brazilku
Hahahaha, ne moraš vjerovat kaj se mene tiče, uostalom meni svejedno.Vjerujem ti ne. Tek koji post i baš ti hvališ Brazilku.
lp
Evo stari i ove koje sam pohvalio su brazilkeVjerujem ti ne. Tek koji post i baš ti hvališ Brazilku.
lp
Evo stari i ove koje sam pohvalio su brazilke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|