Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može u box,hvalaOd koje ivane djelis brojeve?
Jedino prijavamože u box,hvala
Može broj u inbox od neke ck ili prelogU ck ima dvije koje se jebi za pare,a u vz ih ima 5, i u Prelogu jedna.Mozda ih ima i vise ali ja znam samo za te.i to ne da sam od nekog cuo,nego sam bas kod svih tih bio ovo godine.znaci jos rade.istina da nisu sve manekenke ali jbg.
Bok stari, mi mozes dat broj od sestre iz marofa, privat naravnoI mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Novi sam na stranici i opcenito u ovom, mozes mi molim te poslati taj broj od zene iz mozdencajavi se u pp..dobis od mozdenca od jedne.
Ako bi bio tako dobarHoće ko broj od časne sestre? Hoće kurac ko majmun bananu.
Koja je ta??Novi sam na stranici i opcenito u ovom, mozes mi molim te poslati taj broj od zene iz mozdenca
Tam ti ponekad dolazi Vesna iz "Ljubav je na selu". Pa njoj uletis!?!Bok svima... Zanima me jel neko bio kod Mister X u Knegincu i kakve su cure tam, jel se ima kaj jebat?
Tu imas broj od Vesne.( Varazdin- ona trazi njega)Predajte oglas na novom SEX oglasniku i pronađite partner/icu/a www.sexsmsoglasi.hr
Pogledaj ovogodisnju "Ljubav je na selu"!! To ti je ta Vesna kod bradatog bajkera iz S.Broda!!Nisam iz vz zupanije , ali bi probao tu vesnu , jel liči na sta , koliko god ima , okvirno proporcije s kime se moze usporedit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|