Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio i trebalo je nekaj uplatiti na neki racun pa sam odustao od toga tako da ne preporucamJel bio neko kod ove na euroescoet?
Poslovno na terenu u vz, ako ima koja dobra dusa da nesto preporuči ili ponudi , vraćam uslugu , s drugim provjerenim kontaktimaPoslovno na zerenu i vun, ako ima koja dobra dusa da nesto preporuči ili ponudi , vraćam uslugu , s drugim provjerenim kontaktima
Ako ti se ide na tisak da uplaćuješ pare onda su one za tebeplavi oglasnik jedna sara druga dora da li ko ima kakva iskustva ili su fejk
e nisam naivac i neplačam robu koju ne vidim iprobamAko ti se ide na tisak da uplaćuješ pare onda su one za tebe
Jel crnka,brineta ili plavusa?Malo zubi ruzni,50 god,ima sisu,ima picku,jebes kolko oces za 40 eura
Ajd ako imaš kontakt...pa u inbox...Malo zubi ruzni,50 god,ima sisu,ima picku,jebes kolko oces za 40 eura
Potrazi tu na oglasniku njezin broj!! Okreni par stranica i naci ces njezin brojAjd ako imaš kontakt...pa u inbox...
Javi se30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|