Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona kod crlenog lajbeka?Hej...jeb bio ko kod crvene malo starije?....moze neka iskustva ako je ko bio ime pocinje na V
Ta ti više ne radi,navodno da je trudna ili vec mozda i rodila.Tak je meni vratila sms.A kad sam je zvao cca prije 2-3 mj mi se javil neki tip tak da neznam.Ona kod crlenog lajbeka?
Sombrero napamet bi ti mogel šamarcinu odvalit,ako hočeš samo reci.Nemoj mi tu srati jel ti jasno? Pišem ono kaj mi je rekla i nemoj pametovat i delat se neka manga jer ti koji mi tu sereju samo zato jer im neču dati neke brojeve ti su mi najjači.Meki opet na pamet pišeš? Reci da neće a tobom i to je to
Pa i da neče više s menom,kaj bi ja sad trebal? Čoveku sam napisal kaj mi je rekla.A ako je ko bil s njom u zadnje vreme nek veli i dokaže.Kaj svi čkomite ako nekaj znate?? Onda tu meni pišete da lažem...reci ti istinu ak znaš kaj čkomiš i frajerišeš se tu prek poruka??Meki opet na pamet pišeš? Reci da neće a tobom i to je to
Da isto ko i tvoja,citaj si malo poruke kaj si ljude vređal,nazival ih majmunima itd.Neznam kaj cijelo vreme sereš i delaš se pametan.Finjaka teraš samo dok žicaš brojeve na privat i onda dok ti se neda broj onda tu kenjaš.Kultura ti je na nivou
Kakvi,objasni malo kaj ti je rekla???Koji si ti lažljivac i seronja.Mogel bi i ti dobit šamarčinu seljo. Rekla mi je da ju ne zanimaju takvi
Koje poruke?Samo jednom sam to napisao. A ti me opće ne zanimaš i neda mi se s tobom natezat. Pokaži te poruke gdje je to napisala
Ako te ne zanimam onda nemoj tu gluposti i laži pisat,prvi si počel srati.Samo jednom sam to napisao. A ti me opće ne zanimaš i neda mi se s tobom natezat. Pokaži te poruke gdje je to napisala
Pa nisi rekao da si pisao s njom?Koje poruke?
Pa jesam i zvao je i od kad mi se muski javil više je nisam kontaktiral,koji dio ti nije jasan?Pa nisi rekao da si pisao s njom?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|