Znači da na krivom mjestu tražiš. Jako žalosno kaj nebreš nikaj najti. Vritneš v grm pet ih vum dojde!Kume ne štima čim sam s tobom u raspravi. Kad tražiš ševu na ovakvim mjestima znaš da ne štima. Pa se zapitaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači da na krivom mjestu tražiš. Jako žalosno kaj nebreš nikaj najti. Vritneš v grm pet ih vum dojde!Kume ne štima čim sam s tobom u raspravi. Kad tražiš ševu na ovakvim mjestima znaš da ne štima. Pa se zapitaj
Kaj i ti vozis golfa dvojku?Znači da na krivom mjestu tražiš. Jako žalosno kaj nebreš nikaj najti. Vritneš v grm pet ih vum dojde!
Oj fantje, fantje, na Madjarsko pojte!Kaj i ti vozis golfa dvojku?
I to novoga golfa dvojiku!Kaj i ti vozis golfa dvojku?
ne bi se htel mešati,ali osjećam potrebu nekaj napisati,naime uzalud trošite energiju na međusobna prepucavanja i pametovanja,ljudi izađite van u trgovine,kafiće,tržniceZnači da na krivom mjestu tražiš. Jako žalosno kaj nebreš nikaj najti. Vritneš v grm pet ih vum dojde!
E pa to je problem ka bi ljudi neki htjeli naći , ali ne izađu niti iz kuće van a kamoli onda tek javno nekam. Pa traže oglase i čekaju dal' se hoće koja oglašavati ili ne pa zaključe da nema u Varaždinu apsolutno ničega osim Nataše i ove o kojima se pisalo tu.ne bi se htel mešati,ali osjećam potrebu nekaj napisati,naime uzalud trošite energiju na međusobna prepucavanja i pametovanja,ljudi izađite van u trgovine,kafiće,tržnice
komada koliko hočeš samo treba pitati i biti
uporan...pitaš ih 5-6 jedna pada sigurno i
sve daju samo ne svakome
nemrem vjerovati,a naši preci su lovili mamute,naravno trebali su za lov izaći
iz pećine...Sretno svima!
Baš takE pa to je problem ka bi ljudi neki htjeli naći , ali ne izađu niti iz kuće van a kamoli onda tek javno nekam. Pa traže oglase i čekaju dal' se hoće koja oglašavati ili ne pa zaključe da nema u Varaždinu apsolutno ničega osim Nataše i ove o kojima se pisalo tu.
Dame noci su samo na oglasima...A u varazdinu nema pesa na ulici...kamoli....E pa to je problem ka bi ljudi neki htjeli naći , ali ne izađu niti iz kuće van a kamoli onda tek javno nekam. Pa traže oglase i čekaju dal' se hoće koja oglašavati ili ne pa zaključe da nema u Varaždinu apsolutno ničega osim Nataše i ove o kojima se pisalo tu.
Ne laži. Ima ih samo treba pitati. Ja sam bio sa dosta njih iz varazdinaDame noci su samo na oglasima...A u varazdinu nema pesa na ulici...kamoli....
U pravu si.Evo ti primjera,sad za vikend isli ja i frend u sracinec na koncert kuliša i ne zbog kuliša jer neznam ni jednu njegovu pjesmu a ni slusam takvu muziku.Isli smo iskljucivo na pijaču i radi ženski.Bilo kokica koliko hočeš,mladih starih,mamike koje su valjda izasle negdje van nakon par godina.I kak se takva onda nebu negde sastrane posevila??Frend je uspio dogovorit sa jednom ozenjenom jer nije mogla kidnut jer je bila sa frendicama.Ja sam proveo (pansion maltar)noc sa slovenkom 42g isto ozenjena.Dosla zena sa frendicom na koncert.Ona otisla sa mnom,a njena frendica isto sa nekim likom.Ujutro se nasle i za sloveniju.To je ono o cemu se prica,treba se pokrenuti,izaci van potrazit zensku.Ne jebu se samo tu zenske za lovu.Ne laži. Ima ih samo treba pitati. Ja sam bio sa dosta njih iz varazdina
Dobro sve pet stvarno imaš sreće u životu. Ali daj shvati da ja baš nikud ne hodam ali stvarno nikud ni u kafić na kavu. A niti imam frenda s kojim bi plovio nekud i kako će se meni nešto takvog dogoditi možda doma u dvorištu iz vedrnog neba mi padne na glavu?U pravu si.Evo ti primjera,sad za vikend isli ja i frend u sracinec na koncert kuliša i ne zbog kuliša jer neznam ni jednu njegovu pjesmu a ni slusam takvu muziku.Isli smo iskljucivo na pijaču i radi ženski.Bilo kokica koliko hočeš,mladih starih,mamike koje su valjda izasle negdje van nakon par godina.I kak se takva onda nebu negde sastrane posevila??Frend je uspio dogovorit sa jednom ozenjenom jer nije mogla kidnut jer je bila sa frendicama.Ja sam proveo (pansion maltar)noc sa slovenkom 42g isto ozenjena.Dosla zena sa frendicom na koncert.Ona otisla sa mnom,a njena frendica isto sa nekim likom.Ujutro se nasle i za sloveniju.To je ono o cemu se prica,treba se pokrenuti,izaci van potrazit zensku.Ne jebu se samo tu zenske za lovu.
Mislim da je onda problem kod tebe malo žešči.Je ništ,kupi neku crnkinju,ruskinju i doma se zatvorite nemojte nikud izlazit,nek ti doma kuha,pere i samo se mažite ko veproviDobro sve pet stvarno imaš sreće u životu. Ali daj shvati da ja baš nikud ne hodam ali stvarno nikud ni u kafić na kavu. A niti imam frenda s kojim bi plovio nekud i kako će se meni nešto takvog dogoditi možda doma u dvorištu iz vedrnog neba mi padne na glavu?
U pravu si.Evo ti primjera,sad za vikend isli ja i frend u sracinec na koncert kuliša i ne zbog kuliša jer neznam ni jednu njegovu pjesmu a ni slusam takvu muziku.Isli smo iskljucivo na pijaču i radi ženski.Bilo kokica koliko hočeš,mladih starih,mamike koje su valjda izasle negdje van nakon par godina.I kak se takva onda nebu negde sastrane posevila??Frend je uspio dogovorit sa jednom ozenjenom jer nije mogla kidnut jer je bila sa frendicama.Ja sam proveo (pansion maltar)noc sa slovenkom 42g isto ozenjena.Dosla zena sa frendicom na koncert.Ona otisla sa mnom,a njena frendica isto sa nekim likom.Ujutro se nasle i za sloveniju.To je ono o cemu se prica,treba se pokrenuti,izaci van potrazit zensku.Ne jebu se samo tu zenske za lovu.i ka
I kakve su slovenkeU pravu si.Evo ti primjera,sad za vikend isli ja i frend u sracinec na koncert kuliša i ne zbog kuliša jer neznam ni jednu njegovu pjesmu a ni slusam takvu muziku.Isli smo iskljucivo na pijaču i radi ženski.Bilo kokica koliko hočeš,mladih starih,mamike koje su valjda izasle negdje van nakon par godina.I kak se takva onda nebu negde sastrane posevila??Frend je uspio dogovorit sa jednom ozenjenom jer nije mogla kidnut jer je bila sa frendicama.Ja sam proveo (pansion maltar)noc sa slovenkom 42g isto ozenjena.Dosla zena sa frendicom na koncert.Ona otisla sa mnom,a njena frendica isto sa nekim likom.Ujutro se nasle i za sloveniju.To je ono o cemu se prica,treba se pokrenuti,izaci van potrazit zensku.Ne jebu se samo tu zenske za lovu.
Hahaha...kaj pitas posto pica? Velim dame noci nema.Ali ima normalnih zenski za poseviti kao i svugdje. Ali ovaj forum se orijentira na dame noci kolko vidim...Ne laži. Ima ih samo treba pitati. Ja sam bio sa dosta njih iz varazdina
Tuđe je slađeI kakve su slovenke
A lažete svi po redu. Nema ženski nigdje u okolici kak vi velite. To samo zmišljate i zato je taj forum čisto bez vezeHahaha...kaj pitas posto pica? Velim dame noci nema.Ali ima normalnih zenski za poseviti kao i svugdje. Ali ovaj forum se orijentira na dame noci kolko vidim...
A lažete svi po redu. Nema ženski nigdje u okolici kak vi velite. To samo zmišljate i zato je taj forum čisto bez veze
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|