Ako moze broj od Natase,ko ima nek javiNe , mogu ti potražiti ako najdem javim ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako moze broj od Natase,ko ima nek javiNe , mogu ti potražiti ako najdem javim ti
Kolko ima god Nataša?Stara baba razvaljena i smrdljiva alkosica
Dajte malo vise informacija za aquacity jedino na sta sam tamo naletio su gayeviIma ko kontakt ak radi ona aqvacity??
s jednom od navedenih Ancica sam se ja dogovorio nedavno,jako pristojna 47/48 god otprilike ali jbg ipak su se godine malo previse vidjele pa sam odustao....Kakva je Ana? Jel može neko malo opširnije opisati iskustvo jer sam zaista zainteresiran i da li se isplati.. poz
Daj neki kontaktJedna pusacica Ana aqvacity radi jos zna ko?
Kak doći do nje izgleda da na mail ne odgovara...Jel bio tko kod Ane da napiše recenziju, da ne idem bez veze do Varaždina?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mozda broj ima neko?Odgovori kako kad
Thnx,moze neka recenzija kako to ide kod nje?
Ta je iz Varaždina? Tko ima broj neka šalje.Jel bio tko kod Ane da napiše recenziju, da ne idem bez veze do Varaždina?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
A sorry,sad vidim da je broj navedenTa je iz Varaždina? Tko ima broj neka šalje.
Pajdo mislim da ili ne mislimo na istu Anu ali ta Ana koju ja znam ima 48god.Ona uopce ne izgleda da ima 48g nego suprotno,izgleda barem 7-8g mlađe tako da mislim da nisi u pravu kad kazes da ti izgleda staro.s jednom od navedenih Ancica sam se ja dogovorio nedavno,jako pristojna 47/48 god otprilike ali jbg ipak su se godine malo previse vidjele pa sam odustao....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|