Trojka

Pozdrav svima, tražim(o) muškarca, koji nema ženu, ljubavnicu i ostalo, koji ima od 30-35 godina, koji nije promijenio 100 cura do sada, koji se nalazi na području Zagreba i okolice i koji je fakultetski obrazovan.

Voljela bi probati trojac sa mužem i njim, ali da nema žurbe i svega odmah i brzo, nego korak po korak. Za početak gledanje, a onda sukladno dogovoru i kemiji dalje.
Javite se :)

Pozdrav svima, tražim(o) muškarca, koji nema ženu, ljubavnicu i ostalo, koji ima od 30-35 godina, koji nije promijenio 100 cura do sada, koji se nalazi na području Zagreba i okolice i koji je fakultetski obrazovan.

Voljela bi probati trojac sa mužem i njim, ali da nema žurbe i svega odmah i brzo, nego korak po korak. Za početak gledanje, a onda sukladno dogovoru i kemiji dalje.
Javi se

Trazim par za druzenje u okolici Splita.Imam 40 godina,u braku sam i bitna mi je diskrecija.Ako nekoga zanima neka se slobodno javi privatno i pita sto ga god zanima,mozemo prvo upoznavanje na kavi ako zelite pa dalje kako bude.

Tražim par koji bi bio voljan podjeliti iskustva svoje intime u krevetu uživo, na način da se par prednamnom upusti u odnos, a ja gledam i učim.

Pozdrav,
Ako je netko zainteresiran za trojku, javite se, parovi, imam 32 god, atletski gradjen, visina 191, svoj prostor.
Imam partnericu takodjer, ali ne uvijek dostupno.
Opatija

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh