Neke privlače i druge stvari osim čistog seksa. Puno me više privlači činjenica da zna reći i koju pametnu, osim toga da se sve svede samo na to.Samo me zanima zašto mora biti fakultetski obrazovan? Šta oni koji su bez fakulteta ne znaju jebati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke privlače i druge stvari osim čistog seksa. Puno me više privlači činjenica da zna reći i koju pametnu, osim toga da se sve svede samo na to.Samo me zanima zašto mora biti fakultetski obrazovan? Šta oni koji su bez fakulteta ne znaju jebati?
Ja znam dosta ljudi koji nemaju fakultet pa su pametniji od nekih što imaju fakultet. Tako da ti fakultet nije mjerilo.Neke privlače i druge stvari osim čistog seksa. Puno me više privlači činjenica da zna reći i koju pametnu, osim toga da se sve svede samo na to.
Javite seNeki par za razmenu iskustva?
Moze inboxmolim iskustva,nekog ko je isal prvi put u trojku s zenom
kak izgledalo,pogotovo ako zena prvo nije bila pretjerano za to,kak se opustila,il kasnije zalila itd
dal ima slucaja da musko zazalilo? kak ste kasnije funkcionirali?
Tomo javite se u inbox možemo se sve dogovorit prvo upoznavanje pa dalje polako da bude zanimljivoPozdrav svima, tražim(o) muškarca, koji nema ženu, ljubavnicu i ostalo, koji ima od 30-35 godina, koji nije promijenio 100 cura do sada, koji se nalazi na području Zagreba i okolice i koji je fakultetski obrazovan.
Voljela bi probati trojac sa mužem i njim, ali da nema žurbe i svega odmah i brzo, nego korak po korak. Za početak gledanje, a onda sukladno dogovoru i kemiji dalje.
Daj u još kojoj temi stavi da si mlad i mišićav!!!!Zgodan mlad(25) i misicav pojedinac spreman po prvi put probat sa parom, hetero sam
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|