xyzq2021
Member
Koju kombinaciju? Mžm ili žmž?Htjela bi trojku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju kombinaciju? Mžm ili žmž?Htjela bi trojku.
Nisqm nikada probao ali bi jako volio u bilo kojoj kombinaciji. I da naravno da sam zainteresiran ,ako imaš šta ...može da i to probam.Koliko vas je imalo iskustva u trojci?
Koliko vas bi probalo trojku?
Ima li zainteresivanih?
Ako je istinito ,super!Dogovorio sam jednu Brazilku lani,čekam ispred vrata i dolazi ona s frendicom.Prvo smo nas dvoje u sobi bili i pitala me dal ocu s njenom frendicom u troje,ja sam popustio jer nisam nikad prije bio u troje.Ma šta da ti kažem bilo je fenomenalno,prvo su mene posjele na krevet a one počele striptiz,oba dvoje su mi pušile odjednom,ma divan poglednabijanje jedne dok mi druga bila s guzom u ustima,pa onda smjena njih dvije,pauza pa kažu dal želim malo gledat dok se one lizu
ma super iskustvo...eto da ne duljim
Kolko te koštalo to iskustvo ?Dogovorio sam jednu Brazilku lani,čekam ispred vrata i dolazi ona s frendicom.Prvo smo nas dvoje u sobi bili i pitala me dal ocu s njenom frendicom u troje,ja sam popustio jer nisam nikad prije bio u troje.Ma šta da ti kažem bilo je fenomenalno,prvo su mene posjele na krevet a one počele striptiz,oba dvoje su mi pušile odjednom,ma divan poglednabijanje jedne dok mi druga bila s guzom u ustima,pa onda smjena njih dvije,pauza pa kažu dal želim malo gledat dok se one lizu
ma super iskustvo...eto da ne duljim
Tako i nikako drugacijeTo to , mi smo jedam muškarac i tražimo dve žene za trojac![]()
ZANIMA me promatranje para, a sad sve drugo je otvoreno, svatko se mora osječati dobroPa evo, i ja tražim djevojku za upoznavanje i druženje sa mojom prijateljicom i sa mnom, i veliko ništa... naravno, proširili potragu i na par...i opet veliko ništa...da stavimo oglas, tražimo M za trojku, mislim da bi morao zaposliti nekoga samo da čita u odgovara na poruke
![]()
Ah to mi je želja sto godina, može moreJel voljan neko drkat na par(28,29 godina),okolica zadra?
Nemoj me držat za riječ,bilo je to davno al mislim da sam dao 1500 kn za trojacKolko te koštalo to iskustvo ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|