Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čuj neki tu su nepismeni i nemožeš tu ko na dr portalu direkt jednoj osobi napisat a da rugi nevideOk
Daj onda sve organiziraj i samo mi javi gdje i kad ako je to tako jednostavno
Gdje si ih našao?Bio sam nekoliko puta u kombinaciji MFM i svaki put je odličan provod bio.
Zesci fejkMuškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Ona je prava mala bomba i u obzir dolazu stvarno naočiti, izdržljivi i karakterni muškarci, ona zaslužuje najbolje.
Kolega ih je nalazio jer je stalno u gradu i radio u klubu, klub i instagram, a ja imam slobodan stan za zezanja i druženja.Gdje si ih našao?
ali bon unaprijed cisto da se osigurate hahahahhahahaha, evo ja dam 1000 eura ako snimite video di pozdravljate ekipu s forumaMuškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Ona je prava mala bomba i u obzir dolazu stvarno naočiti, izdržljivi i karakterni muškarci, ona zaslužuje najbolje.
One stolice ti nikako ne idu uz taj stol!!!Muškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Možeš. Zašto ne možeš? Ima li admin ovdje?čuj neki tu su nepismeni i nemožeš tu ko na dr portalu direkt jednoj osobi napisat a da rugi nevide
Sjećaš li se Hrvatskog finala u Beogradskoj areni?Prolazi li te jeza kad se sjetiš?ufff brate sjecam se i ja one trojke kad je kecman u areni dao u finalu aba lige protiv cibone.. jos me jeza prode kad se sjetim
kompa, iz zagreba sam, malo si previse zabrijal na nacionalizam hahahahahSjećaš li se Hrvatskog finala u Beogradskoj areni?Prolazi li te jeza kad se sjetiš?
Pričao sam o košarci i hvatanju jeze.Ne vidim gdje si našao nacionalizam i brijanje.Hehehe.Mozda se ti njime baviš pa ga vidiš i gdje ga nema.Jezovito je to bilo u Begesu,prodali 20000 karata,a sutra ne smiju na finale...hahahaaha baš jezovito.Pomelo i kecmana i dordevica...dva u jedankompa, iz zagreba sam, malo si previse zabrijal na nacionalizam hahahahah
evo ja ću organizirati ako želišOk
Tu sam,javite se u inboxNetko za 3som sa parom m30 z34
Znači, tražite sve ono što muški dio para NIJEMuškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Ok
Daj onda sve organiziraj i samo mi javi gdje i kad ako je to tako jednostavn
Bas vala.ja evo vec dve godine trazim sa sebe i muza.nije stvar u parama,mi zelimo da volimo slicne stvari.Ok
Ok
Daj onda sve organiziraj i samo mi javi gdje i kad ako je to tako jednostavn
Tel: 064/677-677
|
|
|
|