Trojka

Pozdrav.. Žena i ja imamo želju već duže vremena probati mmf ali nikako da ti realiziramo.. Vec duže vremena koristimo pomagala i to super funkcionira ali želimo da tu uđe i treća osoba. Sad tu nastaje problem. Sa kojom god osobom ja dogovorim bilo što žena odustane, kao da se boji... Ima li tko kakvu ideju da to realiziramo, da ju prođe strah...

Pozdrav.. Žena i ja imamo želju već duže vremena probati mmf ali nikako da ti realiziramo.. Vec duže vremena koristimo pomagala i to super funkcionira ali želimo da tu uđe i treća osoba. Sad tu nastaje problem. Sa kojom god osobom ja dogovorim bilo što žena odustane, kao da se boji... Ima li tko kakvu ideju da to realiziramo, da ju prođe strah...
teski fake jos novi profil

Draga zeli, svaki put kad smo u krevetu moli za to, ja isto to zelim probat, par puta je trebalo doc jer sam bio i dogovorio, ali svaki put ona odustane.. Bas kao da se boji

Draga zeli, svaki put kad smo u krevetu moli za to, ja isto to zelim probat, par puta je trebalo doc jer sam bio i dogovorio, ali svaki put ona odustane.. Bas kao da se boji
Pa ajde da se dogovorimo. Ja ču platiti sobu ,dođite u zg i ja dođem , i da prvo gledam dok se vi zabavljate,bemoram ja ništa . Ja ču se igrati sa svojim dok vi uživate. A ako kojim slučajem .....neču se protiviti

Najbolje se strpit i kad zena bude sigurna da zeli probati,onda lipo sve dogovorite.Ovako nema smisla da da ista dogovarate ako ona nije spremna.

Gledaj , dobro društvo ,zajebancija,piće,razgovor,......pa kad se sve to skupa malo ,,zapali" od pića i rzgovora o toj temi ,mašta počinje raditi čuda.

Na moje dugotrajno inzistiranje uspio sam nagovorit ženu na trojku.
Nako prvog puta ponivili još koji put i mogu rec da nam je bilo super,svi smo uzivali...ja sam posebno bio napaljen nakon toga i poboljšao nam se seks

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh