xyzq2021
Member
Jesam za !Ako ste za ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam za !Ako ste za ....
teski fake jos novi profilPozdrav.. Žena i ja imamo želju već duže vremena probati mmf ali nikako da ti realiziramo.. Vec duže vremena koristimo pomagala i to super funkcionira ali želimo da tu uđe i treća osoba. Sad tu nastaje problem. Sa kojom god osobom ja dogovorim bilo što žena odustane, kao da se boji... Ima li tko kakvu ideju da to realiziramo, da ju prođe strah...
Prijo nije nikakav fake...teski fake jos novi profil
Pa ajde da se dogovorimo. Ja ču platiti sobu ,dođite u zg i ja dođem , i da prvo gledam dok se vi zabavljate,bemoram ja ništa . Ja ču se igrati sa svojim dok vi uživate. A ako kojim slučajem .....neču se protivitiDraga zeli, svaki put kad smo u krevetu moli za to, ja isto to zelim probat, par puta je trebalo doc jer sam bio i dogovorio, ali svaki put ona odustane.. Bas kao da se boji
Najbolje se strpit i kad zena bude sigurna da zeli probati,onda lipo sve dogovorite.Ovako nema smisla da da ista dogovarate ako ona nije spremna.Pozdrav.. Žena i ja imamo želju već duže vremena probati mmf ali nikako da ti realiziramo.. Vec duže vremena koristimo pomagala i to super funkcionira ali želimo da tu uđe i treća osoba. Sad tu nastaje problem. Sa kojom god osobom ja dogovorim bilo što žena odustane, kao da se boji... Ima li tko kakvu ideju da to realiziramo, da ju prođe strah...
Gledaj , dobro društvo ,zajebancija,piće,razgovor,......pa kad se sve to skupa malo ,,zapali" od pića i rzgovora o toj temi ,mašta počinje raditi čuda.Pozdrav.. Žena i ja imamo želju već duže vremena probati mmf ali nikako da ti realiziramo.. Vec duže vremena koristimo pomagala i to super funkcionira ali želimo da tu uđe i treća osoba. Sad tu nastaje problem. Sa kojom god osobom ja dogovorim bilo što žena odustane, kao da se boji... Ima li tko kakvu ideju da to realiziramo, da ju prođe strah...
Sve to stoji da ona nije ta koja je tila da probamo i da nadem tipa.. Nikad ne zelim nista forsirat pa ni toNajbolje se strpit i kad zena bude sigurna da zeli probati,onda lipo sve dogovorite.Ovako nema smisla da da ista dogovarate ako ona nije spremna.
Moze kontak na mail samodiskretnozg@gmail.comNetko za 3som sa parom m30 z34
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|