Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo drugo sve još nekako može proći...jeste da je to znak da smo postali nakaradnom društvo....na koncu i ja sam biseksualna....No,INCEST JE ZLOČIN I TO TREBA KAŽNJAVATI ITEKAKOSvaka pojavu u današnjem društvu ima svoju svrhu i razlog postojanja. Tako i ovi sajtovi. Istina, emotivno su destruktivni, ali zar nije destruktivna klima u našem društvu, počevši od usranih političara, kriminalnog ponašanja kvazi menadžera i poduzetnika, gdje se sve što je normalno izokrenulo u nenormalno i obratno. Očito da od kada je rasturena Habzburška monarhija na ovim prostorima je sve otišlo u krivi smjer, a ovo danas je vrhunac.
Ovdje se razmjenjuju iskustva o uslugama koje pružaju cure sa oglasa i sama ideja je OK, premda je i to izgubilo svrhu jer hrpu recenzija pišu pimpovi.
Recimo, nekome su zanimljive teme o incestu, ali ovi čistunci i moralisti, odmah razapnu takve teme na ančin da ih se trpa u isti koš sa pedofilima, a ja se pitam ako su tako moralni i čedni pa što ovdje rade.
Kao i oni koji nas uvjeravaju da konzumenti transosoba nisu prikriveni homoseksualci i da su jedni i drugi normalni a da su heteroseksualci relikt prošlih vremena.
Pa nisam baš takav smradA ti završio Politologiju
A ti završio Politologiju
Ok ali sociologija nas uči da želimo li živjeti i težiti ka boljem...društvo...treba svatko za sebe učiniti nešto i boriti se protiv nepravde,nepotizma,sive ekonomije...NITKO...I NI JEDAN POLITIČAR NEĆE TO UMJESTO NADImam samo jedan ružan komentar za politiku, a o tome bolje u DM
Dobro ali opet ne svi...nećemo globaliziratiProblem je da i kad nešto činimo činimo to iz osobnog interesa a ne za opće dobro i onda se ponovno vrtimo u krug egoizma, nepotizma....
Ok to da ali mislila sam na neke krupnije stvariUopće ne generaliziram, to je tako. Uzmi situaciju sa zdravstvom, boli nas briga dok smo mi zdravi i nama osobe bine ili iz našeg okruženja, i kad se netko teško razboli onda "drvlje i kamenje" po sustavu, i kad se ukaže prilika da se nađe neka veza koja može pomoći u rješavanju te teške situacije svi smo spremni na korupciju, rodbinske i prijateljske veze.....
I tako to krene, od boce dobrog vina do respektabilne firme u privatizacijiOk to da ali mislila sam na neke krupnije stvari
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|