senatorcum
Member
Bok! Jel tko bio sa njom?Navodno radi u autu i prirodi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ovaVatrena crnka radi i prostoru i automobilu
Kada sam bio, radila je u prostoru.jel ova
Vitka crnka 40g!
Crnka 40g 170/55/3 poziva te na nezaboravno druženje u svoj ugodan prostor. Higijena i diskrecija 100%.Bez sms-a!www.oglasnik.hr
ali ona je Lanište, zar neKada sam bio, radila je u prostoru.
Trenutno u Zapruđuali ona je Lanište, zar ne
Mršava je, jako skvarcana, nije neka ljepotica, crnokosa, solidna u tijelu, po mojoj procjeni ima oko 45 godina, a vidi se da je radila nešto na faci jer mi se čini kako se botoks počeo topiti. Pušenje joj je super, ne radi deepthroat, ali zna gdje su slabe točke muškarca. Meni je pušila toliko dugo dok nisam svršio, a teško svršavam. Još sam imao i kondom.Jel nije to ona mrsava ima i drugi oglas dijana
Da meni je bez kondoma ali da dobro pusiMršava je, jako skvarcana, nije neka ljepotica, crnokosa, solidna u tijelu, po mojoj procjeni ima oko 45 godina, a vidi se da je radila nešto na faci jer mi se čini kako se botoks počeo topiti. Pušenje joj je super, ne radi deepthroat, ali zna gdje su slabe točke muškarca. Meni je pušila toliko dugo dok nisam svršio, a teško svršavam. Još sam imao i kondom.
Da nije to ona crna mrsava iz nekadasnjeg salona u Djordjicevoj?Jel nije to ona mrsava ima i drugi oglas dijana
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|