Terme Paradiso (Slovenija)

Pozz ekipa, da li je neki par ili djevojka za odlazak u terme paradiso na neko soft druzenje. Solo sam decko 28g, jako dobrog izgleda.
Ako ste iz zg/vg mogu vas i pokupit pa idemo zajedno.
Javite se u inbox pa se tamo sve dog i razmjenimo brojeve i sve sta treba prije odlaska. :)

u termama ako udes u saune i taj dio odma se vidi ko je za akciju ko ne . Drkadjija ima i kad si sa muskim u sauni i ako se on dira znaci da zeli nesto ako ti zelis sa njim bilo sta isto krenes ... ako je zenska u sauni i krenes i ona se ne buni i ne skriva onda ne smetas ili ako izadje van znaci da nije za to.. ja sam imo svakakvih iskustva u sauni ali najvise stariji dodju i drkaju pa prate mladje ili zene...

u termama ako udes u saune i taj dio odma se vidi ko je za akciju ko ne . Drkadjija ima i kad si sa muskim u sauni i ako se on dira znaci da zeli nesto ako ti zelis sa njim bilo sta isto krenes ... ako je zenska u sauni i krenes i ona se ne buni i ne skriva onda ne smetas ili ako izadje van znaci da nije za to.. ja sam imo svakakvih iskustva u sauni ali najvise stariji dodju i drkaju pa prate mladje ili zene...
Ja i supruga bi išli i nadam se da će biti nekakav zgodan i srednjih godina muškarac da joj se sviđa

Hmm pa u paradisu imate vani kupolu di je mrak i ne vidi se izvana unutra pa tam mozete probat a imate unutra saune i na katu sunsaune samo nezz kolko je to izvedivi u saunama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh